Hem Underhållning Fallon efter anklagelserna: ”Jag är så ledsen”

Fallon efter anklagelserna: ”Jag är så ledsen”

förbi admin
0 kommentar

Det är tidningen Rolling Stone som i en stort uppslagen artikel berättar om det kaos som råder på ”Tonight show”, ett av USA:s mest anrika nöjesprogram som letts av komikern Jimmy Fallon sedan 2014.

Många av de 50-tal nuvarande och tidigare medarbetare Rolling Stone intervjuat vittnar om att Jimmy Fallon uppträder irrationellt, misstänks ha alkoholproblem och dessutom ständigt kränker sina medarbetare med elaka kommentarer.

Nio chefsproducenter

Fallons beteende har lett till att många som arbetar med programmet har fått problem med psykisk ohälsa och en lång rad medarbetare har slutat. Även bland chefer har det varit stor omsättning. ”Tonight show” har avverkat nio chefsproducenter under de nio år som programmet har sänts.

Jimmy Fallon vägrade att låta sig intervjuas till artikeln, men kallade till ett digitalt stormöte efter publiceringen under torsdagen och bad sina medarbetare om ursäkt.

– Det är pinsamt och jag är så ledsen. Jag ber om ursäkt om jag gjort er illa eller skämt ut er och era familjer … Jag mår så dåligt av det här på ett sätt jag inte ens kan förklara, säger Fallon, enligt Rolling Stone.

– Jag vill att programmet ska vara roligt och en inkluderande arbetsplats. Det ska vara det bästa programmet.

NBC försvarar Fallon

”Tonight show” har inte kunnat sändas sedan den 2 maj på grund av strejken bland manusförfattarna i Hollywood.

I ett uttalande försvarar tv-kanalen NBC Fallon och programmet.

”Vi är väldigt stolta över ‘Tonight show’ och att kunna erbjuda en respektfull arbetsplats är vår högsta prioritet. Som på alla arbetsplatser har anställda tagit upp vissa ämnen, dessa har utretts och åtgärder har satts in när det varit lämpligt”, säger tv-kanalen till Rolling Stone.

Du kanske också gillar