Hem Underhållning Filmpremiär av Avgrunden | Isabella Löwengrip

Filmpremiär av Avgrunden | Isabella Löwengrip

förbi admin
0 kommentar

Idag har jag pratat och pratat. Först spelat in podden Fint, Fult och Pengar med Anna och sedan poddat med Sheila till podden Isabella Söker Sheila.

Här kommer mitt poddschema:

torsdagar släpps Fint, Fult och Pengar. På lördagar släpps Fina Linjen som är en del av Fint, Fult och Pengar. Här svarar vi på en lyssnarfråga, tänk er Ring P1. Och på söndagar släpps Isabella Söker Sheila. 

Copyright 2023. All rights reserved.

Efter att jag hade poddat med Anna så mötte jag upp Sheila på en lunch på Sturebadet. Det var verkligen evigheter sedan jag var där. Jag tränade där en sväng i 20-års åldern och efter skilsmässan.

Copyright 2023. All rights reserved.

Jag var förbi Lars Wallins ateljé på NK och hämtade galaklänningen som jag ska bära på The Perfect Worlds foundations gala på torsdag i Göteborg. Jag har fått uppdraget att presentera Duchess of York upp på scenen. På plats är även Kristin Davis från Sex And The City så det är verkligen en gala med stjärnor. Paul auktionerar dessutom ut en tavla. Ska berätta allt senare!

Förutom att jag hämtade ut klänningen så lämnade jag in två plagg som behövde lagas. Ateljén har nämligen den tjänsten, de lagar plagg men framför allt så syr sömmerskorna om plaggen till något annat om man har tröttnat. Verkligen en bra idé!

Copyright 2023. All rights reserved.

Under kvällen så gick Paul och jag på galapremiären av filmen Avgrunden. Det är en svensk thriller som utspelar sig i Kiruna och Kirunagruvan. Den var himla bra. Men jag blir så nyfiken på vad Kirunabor tycker om filmen! Bra? Dålig? Verklig? Overklig?

Copyright 2023. All rights reserved.

Valde platsen längst bort vid utgången. Rädslan för terrorn finns liksom där hela tiden men samtidigt vill jag kunna leva på hyfsat som vanligt. Jaja…

Imorgon flyger Paul och jag till Göteborg och stannar i två dygn. Det ser vi fram emot!

Kram.

Du kanske också gillar