Hem Underhållning Första kungligheten har fått träffa Lilibet

Första kungligheten har fått träffa Lilibet

förbi admin
0 kommentar

Prins Harry och frun Meghan fick den 4 juni förra året sitt andra barn, efter sonen Archie som fyller tre år den 6 maj, när dottern Lilibet föddes. Sedan dess tros ingen medlem av brittiska kungahuset ha fått träffa Lilibet – förrän nu.

I helgen avgjordes Super Bowl på SoFi Stadium i Inglewood, Kalifornien. Prinsessan Eugenie såg matchen tillsammans med sin kusin Harry och de två fotograferades där de satt bredvid varandra på läktaren.

Eugenie bodde under vistelsen i Kalifornien hemma hos Harry och Meghan på deras egendom i Montecito enligt Telegraph. Det innebar att Eugenie blev första medlemmen av brittiska kungahuset som fick träffa åtta månader gamla Lilibet.

”Eugenie ser ut att vara den enda kopplingen Harry har kvar”

Källor vid hovet säger enligt Daily Star att av drottningens barnbarn är det Harry och Eugenie som har ”den mest naturliga kopplingen” och att de är ”nära vänner”.

Harry och Eugenie har stått varandra nära sedan de var barn. Deras mammor, prinsessan Diana och Sarah Ferguson, var goda vänner. När de tillbringade semesterresor tillsammans tog de med sig barnen vilket lade grunden till Harrys och Eugenies vänskap.

De två gånger Harry återvände till Storbritannien sedan han och Meghan lämnade kungahuset har han bott hemma hos Eugenie och hennes make Jack Brooksbank.

– Eugenie går sin egen väg jämfört med de övriga kungligheterna genom att så öppet stötta Harry och Meghan i deras nya liv. Det här styrker vad de sade om kungafamiljen, ingen annan medlem av kungahuset skulle vilja bli sedd död i närheten av Harry och Meghan, säger hovexperten Duncan Larcombe till OK! och fortsätter:

– Vissa tror att Eugenie är Harrys enda hopp att tas tillbaka om det blir trubbel i paradiset. Nu pratar han i alla fall med någon i kungafamiljen. Att träffa prinsessan Eugenie ser ut att vara den enda kopplingen Harry har kvar till sin familj.

Tronföljden och kungafamiljen – här är brittiska kungahuset

Du kanske också gillar