Hem Underhållning Gick i terapi efter näthatet

Gick i terapi efter näthatet

förbi admin
0 kommentar

Skådespelaren Millie Bobby Brown, 18, känd för rollen som Eleven i Netflix-serien ”Stranger Things”, har över 57 miljoner följare på Instagram. Men framgången har inte bara varit en dans för rosor för stjärnan. Hon har fått utstå hatiska meddelanden, arga hot och även stötande meddelanden från vuxna män.

Stjärnan har sexualiserats på ett olämpligt sätt i flera år, något hon har försökt att ignorera, men effekten av trolling och trakasserier har varit allvarlig. För ett par år sedan uttalade sig Millie Bobby Brown om de ”olämpliga kommentarer och sexualisering” hon upplevt som barnskådespelare.

Tog hjälp för att lära sig hantera hatet

”Det finns stunder jag blir frustrerad av felaktigheter, olämpliga kommentarer, sexualisering och onödiga förolämpningar som i slutändan har resulterat i smärta och osäkerhet för mig,” skrev hon då i ett inlägg på Instagram. 

I en ny intervju med Allure berättar stjärnan att hon till slut gick i terapi för att få hjälp att hantera det ständiga hat hon fick utstå på nätet. 

– Det hjälpte att kunna förstå att jag inte behöver vara något de sa att jag behöver vara. Jag måste bara utvecklas inom mig själv. Det är vad jag gjorde, berättar skådespelaren för Allure. 

Millie Bobby Brown berättar också att hon i dag inte har kvar några sociala medier på sin telefon utan tar hjälp av en person med att hantera sin Instagram och Facebook

Du kanske också gillar