Hem Underhållning Gunilla Persson om dottern Erikas sjukdom: “Sitter fortfarande instängd”

Gunilla Persson om dottern Erikas sjukdom: “Sitter fortfarande instängd”

förbi admin
0 kommentar

Gunilla Persson, 63, har knappast klivit ur rampljuset sedan hennes medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Hon syns ofta på tv och i media – och ligger definitivt inte på latsidan i de egna kanalerna. 

Men någon som kanske till och med trumfar Gunilla Persson som Sveriges snackis är dottern Erika Persson, 19. Erika har numera nästan 60 000 följare på Instagram och tenderar att chockera följarna med förvirrande, om inte kontroversiella, inlägg

Nu berättar Gunilla Persson om sin oro för dotterns hälsa.

Foto: Instagram/Gunilla Persson

“Hon är verkligen sjuk”

I mitten på maj gick Erika Persson på Shabang, en festival för musik och konst i San Luis Obispo. Men festivalen blev inte enbart en trevlig kulturupplevelse för Erika, utan istället insjuknade hon snabbt under sin vistelse. 

“Hon är verkligen sjuk i San Luis Obispo och jag är naturligtvis orolig.”, skriver Gunilla Persson i sin blogg. 

Det visade sig nämligen att Erika drabbats av covid-19.

“Ve och fasa!”, skriver Gunilla och fortsätter:

“Jag tycker inte om musikfestivaler då man springer omkring som om Covid inte existerar och trängs med varandra utan masker för ansiktet”.

“Ber så mycket till Gud”

Nu sitter Erika Persson i karantän i familjens gästhus, och sitter där än. Gunilla Persson berättar att de måste agera med försiktighet och följa läkares rekommendationer. 

“Som den oroliga mamma jag är ber jag så mycket till Gud att hon fått en mild variant av detta hemska virus som har förstört så mycket för oss alla”, skriver Gunilla på bloggen och tillägger:

“Mamma dör om hon får Covid”.

Du kanske också gillar