Hem Underhållning Guy Ritchie gör “The Gentlemen”-serie för Netflix | MovieZine

Guy Ritchie gör “The Gentlemen”-serie för Netflix | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

“The White Lotus”-aktuella skådespelaren Theo James gör en av huvudrollerna i den kommande serien, som följer upp gangsterkomedin från 2019.

I Guy Ritchies gangsterkomedi “The Gentlemen” fick vi se Matthew McConaughey som Mickey Pearson, en amerikan som lyckats skapa ett lönsamt marijuanaimperium i London. Inte långt efter filmens premiär fick vi veta att en uppföljare i form av en tv-serie var på väg, och nu, två år senare, kommer nya uppdateringar om projektet. 

 

Variety skriver att Netflix har beställt en första säsong av serien, som både skrivs, produceras och regisseras av Richie. Samtidigt meddelas det att man har hittat en av sina huvudrollsinnehavare

 

Den första skådespelaren att officiellt kliva ombord är Theo James, sedan tidigare är känd från bland annat “Divergent”-filmerna, och just nu aktuell i den andra säsongen av hyllade “White Lotus”. I “The Gentlemen”-serien kommer han att spela rollen som Eddie, som precis har fått ärva sin fars egendom, för att kort därefter inse att den är en del av Pearsons imperium.

 

 

I filmens stjärnspäckade rollista fanns även namn som Colin Farrell, Charlie Hunnam, Henry Golding, Jeremy Strong och Hugh Grant. Vilka skådespelare som kan komma att återvända är ännu inte känt, men förväntningen har tidigare varit att åtminstone McConaughey kommer upprepa sin roll. 

Du kanske också gillar