Hem Underhållning “Halloween Ends” får premiär på Peacock och bio samma dag!

“Halloween Ends” får premiär på Peacock och bio samma dag!

förbi admin
0 kommentar

Universal Pictures meddelar att “Halloween Ends“, den tredje och sista filmen i den nya trilogin, kommer att ha premiär på Peacock samma dag som den släpps på bio – den 14:e oktober.

Filmen kommer endast att vara tillgänglig att streama till de som har Peacock Premium eller Premium Plus, den reklamstödda gratisversionen kommer inte att släppa filmen.

Man gjorde precis samma sak förra året med den andra filmen “Halloween Kills” och det var en strategi som gick hem. Filmen spelade in 131 miljoner dollar med en en budget på 20 miljoner dollar. För att bekräfta detta har Universal släppt en video med filmen stjärna, Jamie Lee Curtis, som gör reklam för den nya releasen här nedanför.

Det har gått fyra år sedan händelserna i andra filmen och Laurie bor nu med sitt barnbarn Allyson (Andi Matichak) och håller på att skriva färdigt sina memoarer. Michael Myers har inte setts sedan dess.

Laurie, efter att ha låtit Michael hemsöka hennes liv under decennier, har bestämt sig för att befria sig själv från rädsla och ilska och omfamna livet.

Men när en ung man, Corey Cunningham (Rohan Campbell), anklagas för att ha dödat en pojke som han var barnvakt till, tänder det en kaskad av våld och terror som kommer att tvinga Laurie att slutligen konfrontera det onda hon inte kan kontrollera, en gång för alla.

Du kanske också gillar