Hem Underhållning Hans politiska korrekthet får mig att vara otrogen

Hans politiska korrekthet får mig att vara otrogen

förbi admin
0 kommentar

Signaturen ”Cilla” (inte kvinnan på bilden) tänder inte på sin man, hon tycker att han har en för politiskt korrekt inställning till sex. Foto: Shutterstock

Premium Signaturen ”Cilla” tänder inte på sin man, eftersom hon tycker att han har en alldeles för politiskt korrekt inställning till sex. Hans jämställda syn på sexualitet är avtändande, tycker hon.

Därför har hon valt att vara otrogen med en annan man.

Här ger psykoterapeuten Per Naroskin råd.

Fråga: Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Jag är en usel människa. Jag är gift och har ett sexuellt förhållande med en annan gift person. Varför? Jo, min man är så fruktansvärt politiskt korrekt. Han vill ha sex där jag ska vara överst, för att jag som kvinna ska få styra. Detta är tyvärr inget som tänder mig. 

Vårt sexliv är politiskt korrekt, feministiskt – och osexigt, för mig. Han vill också att jag som kvinna ska ta lika mycket initiativ som han. Han vill känna sig åtrådd. Det går inte för mig. Det är inte upphetsande. Det är därför jag sökt mig till den här andra mannen, som inte alls är korrekt. Jag har försökt prata med min man förut, om att jag inte vill ha jämlikhet i sängen! Men det hjälper inte. Han vill ju. Min älskare är utlevelsefull, han vill ha mig och min kropp – fast jag passerat mina unga år. Jag är 55 plus. Jag tycker det är så härligt. Men jag känner mig usel som är otrogen. Vad ska jag göra? Nu lever jag och min make som kompisar. 

Expressen Premium – Digital prenumeration

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

Du kanske också gillar