Hem Underhållning Harry, Meghan, William och Kate återförenade

Harry, Meghan, William och Kate återförenade

förbi admin
0 kommentar

Prins William, prinsessan Kate, prins Harry och hertiginnan Meghan besökte tillsammans slottet Windsor under lördagen.

Sida vid sida, nära varandra, gick kvartetten vid slottets grindar och betraktade det hav av blommor som lämnats av sörjande och deltagande britter i Windsor.

På tv-bilder från Windsor syns de tala sinsemellan, bland annat när prins William pekar ut en specifik hyllning för hertiginnan Meghan, något som bara för en vecka sedan ansågs vara en omöjlighet. 

Det är första gången sedan i mars 2020 som de fyra syns offentligt tillsammans.

År av bråk efter Megxit

Fram till alldeles nyligen rapporterades att relationen mellan prins William och prins Harry var så dålig att de inte pratade med varandra överhuvudtaget.

Detta på grund av de många skandaler och bråk som följt i spåren av ”Megxit” – prins Harry och Meghans beslut att lämna sina ”jobb” som kungligheter och även Storbritannien för USA. 

Trots att prins Harry och hertiginnan Meghan tillfälligt bor i sitt gamla hus, Frogmore Cottage, bara 700 meter från prins William och prinsessan Kate, hade de enligt brittiska medier inga hade planer att träffas. 

I sitt första tal till nationen på fredagen nämnde kung Charles III båda sina söner – och deras fruar – och experter drog slutsatsen att kungen hoppades att sorgen skulle kunna ena familjen igen.

Åskådarens infall – kysser kungen på munnen

Jenny Assiminios från Cypern frågade – och fick lov: ”Det var magiskt”

Du kanske också gillar