Hem Underhållning Hemsworth ersätter Cavill i fjärde säsongen av “The Witcher”

Hemsworth ersätter Cavill i fjärde säsongen av “The Witcher”

förbi admin
0 kommentar

Vi nås av den överraskande nyheten att Liam Hemsworth (“The Hunger Games”) kommer att ersätta Henry Cavill i rollen som Geralt of Rivia i den fjärde säsong av Netflixs “The Witcher“.

Netflix har gett grönt ljus till en fjärde säsong trots att den tredje just avslutat sin inspelning och inte kommer att sändas fören nästa sommar.

Cavills avhopp beror naturligtvis på att han än en gång kommer att axla rollen som Superman och att de två projekten krockar med varandra. Han säger i ett uttalande:

“Min resa som Geralt of Rivia har varit fylld av både monster och äventyr, och tyvärr kommer jag att lägga ner min medaljong och mina svärd inför säsong 4.

I mitt ställe kommer den fantastiska herr Liam Hemsworth att ta upp den vita vargens mantel. Precis som med de största litterära karaktärerna skickar jag facklan med vördnad för den tid som ägnats åt att förkroppsliga Geralt och entusiasm för att se Liams syn på denna mest fascinerande och nyanserade av män.

Liam, min herre, den här karaktären har ett så underbart djup, njut av att dyka in och se vad du kan hitta.”

Hemsworth själv säger i ett uttalande:

“Som ett Witcher-fan är jag exalterad över möjligheten att spela Geralt of Rivia. Henry Cavill har varit en otrolig Geralt, och jag är hedrad över att han ger mig tyglarna och låter mig ta upp Vita Vargens svärd inför nästa kapitel i hans äventyr.

Henry, jag har varit ett fan av dig i flera år och blev inspirerad av vad du förde till denna älskade karaktär. Jag har stora skor att fylla, men jag är verkligen exalterad över att kliva in i “The Witcher”-världen.”

En prequel-serie i fyra delar, “The Witcher: Blood Origin” med Michelle Yeoh i huvudrollen, släpps den 25:e december.

Du kanske också gillar