Hem Underhållning Höjdpunkter i november på SkyShowtime

Höjdpunkter i november på SkyShowtime

förbi admin
0 kommentar

SkyShowtime samlar den bästa underhållningen från världens främsta filmbolag och filmskapare. Tjänsten innehåller tusentals timmar kvalitetsunderhållning för hela familjen och ett brett utbud av världens mest omtalade serier och filmer.

A Friend Of The Family
A Friend Of The Family, med Anna Paquin, Jake Lacy och Colin Hanks i huvudrollerna, baseras på den hemska och sanna historien om familjen Broberg. Vars dotter Jan kidnappades flera gånger under några år av en charismatisk och besatt ”vän” till familjen. Familjen Broberg – som ägnar mycket tid åt sin tro, familjen och samhället de lever i – var helt oförberedda på sin grannes sofistikerade taktik som användes för att utnyttja deras sårbarheter, splittra dem och vända deras dotter emot dem. Detta är berättelsen om hur deras liv förändrades permanent och hur de överlevde.

EXKLUSIVT PÅ SKYSHOWTIME – STREAMAR SNART – MINISERIE 9 AVSNITT – NYTT AVSNITT VARJE VECKA.

Yellowstone
Denna originaldramaserie handlar om familjen Dutton, under ledning av familjeöverhuvudet John Dutton. Spelad av Kevin Costner, som kontrollerar den största boskapsranchen i USA. Ranchen är i ständig konflikt med sina grannar på grund av skiftande lojaliteter, olösta mord, öppna sår och respekt som endast kan förtjänas. Grannarna består av en växande stad, ett indianreservat och Amerikas första nationalpark.

SÄSONG: 5, DEL A – NYTT AVSNITT SLÄPPS VARJE VECKA EXKLUSIVT PÅ SKYSHOWTIME – STREAMAR SNART.

Let The Right One In
Serien är inspirerad av den populära svenska romanen och filmen Låt den rätte komma in. Serien fokuserar på Mark, som spelas av Oscar®-nominerade Demián Bichir, och hans dotter Eleanor, vars liv förändrades för alltid 10 år tidigare när hon blev vampyr. Eleanor låstes in vid 12 års ålder, kanske för alltid, och lever ett instängt liv där hon bara kan gå ut om natten. Medan hennes far gör sitt bästa för att ge henne det mänskliga blod som hon behöver för att överleva. Med dessa känslomässigt laddade och hemska ingredienser som utgångspunkt
kommer ”Let The Right One In” att vända upp och ned på genreförväntningar och ge en naturalistisk bild av mänsklig skörhet, styrka och medkänsla.

EN NY SERIE – EXKLUSIVT PÅ SKYSHOWTIME.

American Gigolo
American Gigolo är en modern omarbetning av den ikoniska filmen från 1980 om Julian Kaye som kommer ut från fängelset efter att ha suttit 15 år som felaktigt dömd. Serien följer hans komplicerade relationer till sin före detta älskarinna Michelle som spelas av Gretchen Mol, hans problemtyngda mor och de människor som förrått honom. Allt detta medan Julian kämpar för att förena den identitet som gigolo som han hade förr med den mannen han är idag. Kriminalkommissarie Sunday, som spelas av Rosie O’Donnell, söker sanningen om mordet som var orsaken till att Julian fängslades för så många år sedan och hon gräver upp en mycket större konspiration längs vägen.

EN NY SERIE – EXKLUSIVT PÅ SKYSHOWTIME.

Belfast
Oscar®-vinnarna Judi Dench, Jamie Dornan, Caitriona Balfe och Ciarán Hinds spelar i det här brittisk-irländska dramat om en glamorös arbetarklassfamilj och deras unga sons utbildning när de hamnar mitt i de förödande oroligheterna i Belfast. Denna delvis självbiografi ska film är regissören Kenneth Branaghs mest personliga film, fylld med spänning, känslor och humor.

EXKLUSIVT PÅ SKYSHOWTIME FRÅN 25 NOVEMBER 2022.

Ambulance
Under en dag på gatorna i Los Angeles kommer tre liv att förändras för alltid. I denna halsbrytande thriller från regissören och producenten Michael Bay följer vi krigsveteranen Will Sharp. Som i desperat jakt efter pengar för att betala sin frus sjukhusräkningar, ber om hjälp från den person han vet att han inte bör vända sig till – sin adoptivbror Danny (spelad av Jake Gyllenhaal). Danny, en karismatisk yrkesbrottsling, erbjuder honom istället en annan möjlighet: det största bankrånet i Los Angeles historia – 32 miljoner dollar. Hans frus liv står på spel, så Will kan inte säga nej. Men när flykten går otroligt fel kapar de desperata bröderna en ambulans och hamnar i en biljakt i hög hastighet som aldrig tar slut.

EXKLUSIVT PÅ SKYSHOWTIME FRÅN 25 NOVEMBER 2022.

Du kanske också gillar