Hem Underhållning Hon hade inte låtit Harry och William glida isär

Hon hade inte låtit Harry och William glida isär

förbi admin
0 kommentar

Konflikten mellan de brittiska prinsarna har varit offentligt, sårig och utdragen – och det har bara blivit värre. På torsdagen var det exakt 26 år sedan prinsessan Diana omkom i en bilolycka i Paris. Hennes butler och bästa vän Paul Burrell är övertygad om att hon inte hade låtit det gå så långt.

– I hela den här ekvationen är Diana den saknade pusselbiten och om hon hade varit en del av det hade ingenting av det hänt, säger han till The Mirror.

– Hon skulle ha sagt: ‘Det här är inte vad jag ville och inte vad jag väntade mig från er. Så kom igen nu, skärp er och red ut allting’. Och hon är den enda som skulle kunna ha gjort det.

Ända sedan Harry och Meghan lämnade kungahuset för Kalifornien har paret pratat om sitt förhållande till sina släktingar och särskilt till William och Kate. Om hur William handgripligen ska ha gått på Harry och om hur Kate ”fick Meghan att gråta”. I en intervju med Oprah anklagade de också en medlem i kungahuset för rasism.

– Diana hade varit förkrossad om hon visste att hennes pojkar var så långt ifrån varandra. Hon levde för dem och kallade dem för ‘ma boys’. Hennes tankar var alltid hos dem, säger Paul Burrell.

– Om Diana fortfarande hade funnits hade Harry fortfarande varit en del av kungafamiljen. Hon hade bestämt och hon hade fått dem samman igen.

Enligt Burrell fortsatte Diana alltid att vara monarkist och hon hoppades på att hennes söner skulle modernisera kungahuset. 

– Hon var stolt över att de var prinsar. Att de skulle bära vidare traditionen och vara del av kungafamiljen under resten av sina liv.

Du kanske också gillar