Hem Underhållning Jag skämdes över mitt sexliv

Jag skämdes över mitt sexliv

förbi admin
0 kommentar

För 12 år sedan tog One Direction världen med storm och över en natt blev de världens största pojkband.

Efter att de splittrades 2015 har de fem medlemmarna startat upp solokarriärer och för Harry Styles, 28, har karriären gått spikrakt uppåt.

I en ny intervju med Better Homes and Gardens berättar han bland annat om tiden i bandet och hur han kände att han behövde ge så mycket av sig själv som möjligt för att ”få folk att tycka om en”.

Styles berättar bland annat att han skämdes över att hans fans visste om att han var sexuellt aktiv.

– Under en lång tid kändes det som att det enda som var mitt var mitt sexliv. Jag skämdes så mycket över det, jag skämdes över tanken av att folk ens visste om att jag hade sex och med vem, säger han till tidningen.

”Kändes så himla tabu”

I en uppmärksammad intervju från 2013 i brittiska GQ fick Harry Styles en fråga om hur många han hade haft sex med och hans sexuella läggning. Efteråt fick intervjun hård kritik från fans.

För Better Homes and Gardens berättar Harry Styles att han reflekterat mycket över sin resa från pojkbandsmedlem till den artist han är i dag.

– Då var det fortfarande mycket ”kiss and tell”. Att komma underfund med vilka jag kunde lita på var stressigt, säger han och fotsätter:

– Men jag tror att jag kom till en punkt där jag bara, varför skäms jag? Jag är en 26-årig man som är singel, liksom, ja, jag har sex.

Artisten har tidigare pratat om ämnet i en intervju med Zane Lowe från 2019.

– Grejen med sex är att det tidigare kändes så himla tabu. Till och med när vi var med i bandet, tanken på att folk trodde att jag hade sex var liksom ”åh nej, det är sjukt, tänk om de vet?”, sa han då.

Se mer:

Du kanske också gillar