Hem Underhållning James Tupper och Homer Laffoon i arvstvist efter Anna Heches död

James Tupper och Homer Laffoon i arvstvist efter Anna Heches död

förbi admin
0 kommentar

Saknade testamente

Anne Heche.
Anne Heche.

Anne Heche dog utan testamente.

Något som skapat konflikt mellan ex-pojkvännen James Tupper och sonen Homer Laffoon, som båda anser sig ha rätt till arvet.

– Våra juridiska dokument talar för sig själva, säger sonens advokat.

Anne Heches död har skapat intriger i familjen.

När hon dog i somras efterlämnade hon sönerna Homer Laffoon, 20, och Atlas Heche Tupper, 13. Den äldsta sonen anser sig ha rätt till arvet, tillsammans med sin bror. Det anser sig även Anne Heches expojkvän, skådespelaren James Tupper, 57, ha.

James Tupper och Anne Heche träffades 2006 under inspelningen av tv-serien ”Men in trees” och var ett par fram till 2018. Tillsammans har de sonen Atlas Heche Tupper.

James Tupper och Anne Heche 2012.
James Tupper och Anne Heche 2012.

Påstår sig ha fått testamente på mejl

Enligt nya juridiska dokument, som TMZ tagit del av, hävdar James Tupper att han 2011 fick ett mejl med hennes testamente. Där ska Anne Heche skrivit att han skulle ärva henne, för att på så sätt ”uppfylla hennes finansiella önskemål”.

Äldsta sonen Homer Laffoon anser att han och Atlas Tupper Heche har rätt till sin mammas arv – och menar att James Tupper försöker manipulera honom. Han anklagar även Tupper för att ha tagit kontrollen över den yngre broderns telefon och på så sätt förhindra deras möjligheter att ha kontakt med varandra.

James Tupper anklagar samtidigt Homer Laffoon för att inte ha dykt upp på deras avtalade möten. Han menar även att Laffoon inte är ”kapabel” att förvalta arvet. Det eftersom att han är arbetslös, saknar utbildning samt inte hade någon kontakt med sin mamma vid hennes död.

Advokaten: ”Föredrar att ta detta i rätten”

Homer Laffoons advokat är övertygad om att de kommer att få rätt.

– Vi föredrar att ta detta i rätten och inte i media, eftersom att våra juridiska dokument talar för sig själva, säger han.

Det är ännu inte känt hur stor förmögenhet Anne Heche lämnade efter sig.

Du kanske också gillar