Hem Underhållning Jennie Harluk – Party for two

Jennie Harluk – Party for two

förbi admin
0 kommentar

Kanada har gett oss några av de absolut största popstjärnorna och kanske borde koras till nya pop-epicentrumet? Nya stjärnskottet att födas från detta land heter Jennie Harluk. Artisten har precis blivit framlyft som en av de hetaste akterna att hålla koll på av RBC Music.

Med ett organiskt rotat sound som hämtar inspiration från indie, pop och folkmusik gör sångaren sin alldeles egna tolkning av pop. På nya singeln Party for two hör jag bitvis den storhet som Taylor Swift visade upp på plattan 1989 med svävande synthar, en grund skapad kring gitarr och stark berättarteknik. Här sjunger hon om att hålla kärleken hemlig i en tid där allt är offentligt. Själv säger Jennie att hon har en tendens att överromantisera livet en aning.

”Jag skriver ofta låtar som jag känner hör hemma i en indiefilm där människor blir kära och hela världen förändras. Känslan av att bli kär i någon är så euforisk och spännande. Party for two handlar om två personer som faller för varandra och håller det för sig själva. Oavsett om det är från deras vänner eller familj eller resten av världen. Livet och kärleken är så offentlig och jag tror att det är viktigt att ha vissa saker nära och privata vilket gör dem mycket mer speciella och passionerade.”

Jennie Harluk

Apple Music Svensk Pop

Om du gillar det vi gör på Popmuzik, får du gärna stötta oss som Patreon.


”Patreon”

Du kanske också gillar