Hem Underhållning Jessica Wahlgrens kändistäta och blöta möhippa

Jessica Wahlgrens kändistäta och blöta möhippa

förbi admin
0 kommentar

47-åriga Jessica Wahlgren var tidigare gift med skådespelaren Linus Wahlgren, men paret skilde sig för runt tio år sedan.

För två år sedan träffade hon det före detta tennisproffset Magnus Norman, 45, och de blev snabbt tillsammans. Förra våren flyttade paret ihop i ett hus i Täby och i mitten av sommaren ska de gifta sig.

På måndagen överraskades Jessica Wahlgren av sina vänner med en möhippa. Jessica blev så överraskad att hon började gråta och kramade sedan om alla sina vänner, vilket syns på en Instagramfilm från möhippan.

Och Möhippan var minst sagt kändistät. Förutom bästisen Pernilla Wahlgren, deltog även systrarna Hanna och Lina Hedlund, Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Kristin Kaspersen och skådespelaren Sara Sommerfeld. De flesta har delat med sig av dagen i sina sociala medier och möhippan är därmed väldokumenterad.

På Instagram framgår att möhippan innehöll såväl padelturnering, bad i både pool och hav och häng och övernattning på lyxiga Ellery Beach House på Lidingö i Stockholm. 

Pernilla Wahlgren under padelturneringen.

Foto: Instagram / Instagram

Hanna Hedlund var en av de som tog sig ett dopp.

Foto: Instagram / Instagram

Jessica Wahlgren fick även visa upp sin danstalang när hon dansade loss med ”Let´s Dance”-dansaren Tobias Karlsson i flera olika danser. Även vännerna fick sig en danslektion i tiodans av proffsdansaren.

– Månader av planering för att få ihop hela kompisgänget som fyllde halva Ellery Beach House. Så mycket skratt & kärlek. Tack Tobias Karlsson för tiodanskursen och Måns Möller för stand up-kursen – som Jessica klarade båda två med bravur. Vi Jessicas brudtärnor ”Team Bride” kan nu äntligen pusta ut. Succén är ett faktum och hon anande ingenting”, skriver Pernilla Wahlgren om överraskningsmöhippan.

”Jag är lyckligast i hela världen!! Jag har världens bästa vänner”, skriver Jessica Wahlgren på Instagram om möhippan.

Jessica Wahlgren dansade även med Let´s Dance-dansaren Tobias Karlsson.

Foto: Instagram / Instagram

Foto: Instagram / Instagram

Du kanske också gillar