Hem Underhållning Jessie James Deckers ilskna svar efter kritiken mot bilden

Jessie James Deckers ilskna svar efter kritiken mot bilden

förbi admin
0 kommentar

Den 34-åriga artisten Jessie James Decker delade nyligen med sig av bilder på sina barn Vivianne, 8, och Eric Jr, 7, och Forrest, 4, från en semester och möttes av en kritikstorm. 

Enligt följarna har barnen nämligen alldeles för definierade magmuskler och artisten kritiseras för att träna sina barn för hårt och redigera bilder på dem, enligt Daily Mail. 

På Instagram bemöter hon den hårda kritiken.

”Jag planerade inte att svara på det här eftersom att det är helt galet men bilderna finns där och varenda nyhetskanal har rapporterat om det här. När jag delade med mig av bilderna från vår semester på barnen som fånar sig och flexar på stranden under vår resa på thanksgiving så hade jag ingen aning om att jag skulle få så mycket reaktioner.”

Vill att alla kroppar ska accepteras

Jessie James Decker fortsätter:

”Att jag blir anklagad för att ha photoshopat magmuskler på mina barn (jag kan inte låta bli att skratta)… eller att jag skulle ha tränat mina barn för hårt, får mig att inse hur bisarr världen har blivit när det kommer till kroppen och vad som är normalt och inte. Vi lär ut kroppspositivism och acceptans men är det konstigt om mina barn skulle ha en genetisk muskeluppbyggnad från atleter?”

James Decker förklarar att hon är stolt över sina barn och uppmuntrar dem att följa sina drömmar.

”Låt oss inte bestämma vad som ska vara normaliserat när det kommer till våra kroppar utan acceptera alla människor och barn”. 

https://www.instagram.com/p/ClhVR5wDy0W/?hl=sv

TikTok-stjärnan riskerar fängelse efter tilltaget

Katie Sigmond kritiseras efter klippet från Grand Canyon: ”Olagligt”.

Du kanske också gillar