Hem Underhållning Julia Franzén och taxichauffören chockades av vad de såg ligga mitt på vägen i Marbella

Julia Franzén och taxichauffören chockades av vad de såg ligga mitt på vägen i Marbella

förbi admin
0 kommentar

Livet rullar sannerligen på för Julia Franzén. I skrivande stund befinner hon sig i Marbella tillsammans med sina föräldrar för att dona i hennes och Bingo Rimérs lägenhet dit Julia nu flyttar in. 

“Nu drog Julia till Marbella. Idag tog hon sitt pick och pack och klev på tåget till Lerum. På måndag flyger hon till Marbella och flyttar in i vår lägenhet. Mamma Marie och pappa Leif ska med. Lyan är så fin. Killarna som jobbat med renoveringen där har gjort ett fantastiskt jobb på så kort tid”, skrev Bingo på sin Instagram. 

“Hon tog verkligen med sig allt och flyttar nu till Marbella på riktigt. Och det som är så sjukt är. Trots att vi hängt dygnet runt i flera månader. Så saknar jag henne redan”.

Julia har under många års tid drömt om att flytta till Marbella där hon kommer att arbeta med sin coaching inom träning och hälsa. 

Efter bara några dagar publicerade Bingo en video från lägenheten i Stockholm som mer eller mindre såg ut som ett bombnedslag med både diskberg och kläder överallt. 

– Julia kom tillbaka. Snälla kom tillbaka, sa han skämtsamt. 

Men för hennes egen del tycks vardagen rulla på riktigt smärtfritt. Men under en taxiresa när Julia var på väg hem sent tillsammans med sin mamma – då hände någonting som sannerligen var utöver det vanliga. 

Julia Franzén: “Det var en hög som brann”

Julia berättar att hon och hennes mamma var på väg hem i en taxi efter att ha lämnat sin lånebil. Plötsligt får både dom och chauffören syn på en eld mitt i vägen. 

Julia och sällskapet fick syn på brinnande bacon. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Chauffören gick ut för att släcka elden och fick då syn på vad det var som brann – och det var ingenting mindre än brinnande baconskivor som låg där mitt på vägen. 

– Vi fick syn på en hög mitt i vägen som brann. Vi frågade var det var som brann varpå chffören svarade “bacinskivor”. Han sa att det helt klart var det sjukaste som hänt denna vecka och ingen av oss kunde sluta skratta, berättade hon på sin Instastory sent under måndagsnatt. 

Mycket ska man hinna se innan man trillar av pinn. 

Du kanske också gillar