Hem Underhållning Kenza om nya graviditeten: Har kräkts varje dag i 2…

Kenza om nya graviditeten: Har kräkts varje dag i 2…

förbi admin
0 kommentar

Kenza Zouiten Subosic, 31, är mamma till sönerna Nikola och Danilo, men har länge drömt om en större familj. Att bli gravid har tidigare inte varit det enklaste för influencern. I slutet av sommaren berättade hon i sin vlogg att hon blivit kemiskt gravid, det vill säga när ägget inte implanterar sig ordentligt och man får tidigt missfall, flera gånger. Då hon var orolig för att inte kunna bli gravid igen hade paret bokat en tid på IVF-kliniken för att få lite hjälp på traven. Något som resulterat i att hon nu äntligen är gravid igen! 

Influencern delade med sig av det glada gravidbeskedet på måndagen – och den glada nyheten fick snabbt 276 000 gillamarkeringar och hundratals hälsningar i kommentarsfältet. I ett nytt inlägg tackar hon nu alla för den härliga responsen och alla vänliga grattis som värmer hjärtat. ”Mest fantastisk känsla att vi får göra det här en tredje gång. Tack livet”, fortsätter hon till filmen där följarna får se bilder på hennes gravidmage, syskonen och ultraljudet.

https://www.instagram.com/p/Cl1mhHdqDxh/

”Mått dåligt från morgon till kväll”

Men allt har inte bara varit glädje. I sina stories berättar Kenza även att hon mått väldigt illa under de första månaderna av graviditeten, och har kräkts från morgon till kväll i två månader. 

Hon skriver: ”Det känns så bra att kunna berätta det här för er, för det har varit så svårt att hålla det hemligt eftersom jag mått dåligt från morgon till kväll och kräkts nästan varje dag i två månader nu. Det har varit väldigt tufft, men nu börjar jag äntligen känna mig bättre och jag hoppas att illamåendet släpper snart”.

Kenza förklarar även att hon just nu kämpar på med maten, trots att hon inte alls har någon aptit: ”Jag har ätit mest smörgåsar och flingor, och som kväll pasta, ketchup och korv”. 

https://www.instagram.com/p/Cly5PmAKJFv/

I nästa inlägg förklarar hon att hon ändå känner så stor tacksamhet, och att den kommande bebisen är allt hon kunnat önska. Vid gårdagens ultraljud såg hon bebisen sparka och vinka, skriver hon, och det kändes så overkligt – trots att det nu är tredje gången gillt:

”Jag kan fortfarande inte tro vad som händer inuti min kropp”.

Sonen Nikola ska enligt inlägget också vara överlycklig för att få ett litet syskon – och ska redan ha kommit på ett namn till den lille i magen.

Fyra barn om Aleks fick bestämma

Kenza var 2021 med i Carina Bergs tv-program ”Var fan är Storken” och berättade mer om sin kamp för att bli gravid, och hur hon trotsade oddsen efter läkarens besked om att hon redan hamnat i klimakteriet. Hon hade då väldigt få såkallade folliklar, alltså äggblåsor, som behövs för att kunna bli gravid.

– Jämförelsen var då att min äggreserv var lika låg som hos någon som var 45 plus. Så det var ju väldigt jobbigt att höra, berättade hon när hon träffar Carina Berg i programmet.

Kenza Zouiten Subosic har nu alltså trotsat oddsen hela tre gånger. I en större intervju i mama inför andra sonens Danilos födelse beskrev Kenza hur hon är som mamma:

– Jag busar väldigt mycket, är flamsig och barnslig. Jag är nog en lekmamma, men det betyder inte att jag gillar varenda sekund av att leka. Jag försöker att vara rolig och väldigt kärleksfull, visa kärlek och känslor. 

Hon berättade även om hur barnkära både hon och Aleks är, och hur de båda drömmer om en stor familj. Fyra barn om Aleks får bestämma, Kenza däremot var redo att föröka förhandla sig fram. 

Nu ser det ut som att drömmen är på väg att bli sann.

Kenza fotograferades av mama under andra graviditeten. Nu väntar hon sitt tredje barn.,
Foto: Hannah Hedin

LÄS OCKSÅ: Kenza blev kemiskt gravid – tre gånger: ”Lyckan var kortvarig” 

LÄS OCKSÅ: Gravida Kenza: ”Egentligen var jag inte redo att försöka igen” 

LÄS OCKSÅ: Kenzas revanschförlossning: ”Jag började prata om en tredje direkt”

Se också: Så går du till väga efter att ha plussat på stickan

Du kanske också gillar