Hem Underhållning Kim Kardashian hyllar Kanye West som pappa: ”Den bäste”

Kim Kardashian hyllar Kanye West som pappa: ”Den bäste”

förbi admin
0 kommentar

Skilsmässan mellan Kim Kardashian och Kanye West, 45, som nu kallas sig för Ye, gick igenom tidigare i år. Sedan dess har Ye lagt ut flera kritiska inlägg om sin exfru och hennes nya pojkvän, Pete Davidson, 28. 

Han har bland annat kritiserat Kim Kardashian för att hon tillåter deras dotter North West, 8, att lägga upp videos på TikTok tillsammans med sin mamma. 

Det fick Kim att ryta tillbaka mot sin exman.

”Att Kanye konstant attackerar mig i intervjuer är mer skadligt än något TikTok-inlägg North någonsin kommer att lägga upp”, skrev hon på Instagram i februari.

”Skilsmässan är tillräckligt tuff som den är för våra barn, och Kanyes besatthet över att försöka kontrollera och manipulera vår situation offentligt på ett negativt sätt gör det hela ännu mer smärtsamt för alla inblandade”, skrev hon vidare.

För ett tag sedan släppte Kanye även en animerad musikvideo där han kidnappar och begraver en figur som liknar Pete Davidson.

”Tack för att du är den bästa pappan”

Men nu verkar relationen mellan exmakarna vara bättre då Kim har delat ett inlägg på amerikanska fars dag där hon hyllar papporna i sitt liv. Hon hyllar då Ye som pappa och skriver ”Tack för att du är den bäste pappan till våra barn och älskar dem på det sättet du gör”.

Kim hyllar även sin egen bortgångne pappa Robert Kardashian och sin styvpappa Caitlyn Jenner, 72.

Du kanske också gillar