Hem Underhållning KLART: Bianca säsong 2 bekräftad – Ingrosso återvänder 2023

KLART: Bianca säsong 2 bekräftad – Ingrosso återvänder 2023

förbi admin
0 kommentar
Stjärnan med strålande nyheter för fansen


Nu går den första vändan av Ingrossos talkshow i mål. I samband med finalen bekräftar stjärnan att vi får se Bianca säsong 2 som kommer ut 2023.

Under hösten har svenska folket fått värma sig med en ny talkshow under ledning av influencern och TV-profilen Bianca Ingrosso. Dit har det kommit en mängd olika kändisar för att ha kul i studion men också för att ställas mot väggen. Bland annat har vi fått se Bianca utmana Mauri Hermundsson till att säga elaka saker om folk, och Fredrik Wikingsson som satts i den heta stolen där han behövt svara på flera obekväma frågor. Tittarna som förälskat sig i programmet kan andas ut. Vi kommer att få se Bianca säsong 2 komma till discovery+

Foto: discovery+.

När kommer Bianca säsong 2?

I slutet av säsongsfinalen bekräftar Ingrosso själv att en ny säsong kommer ut nästa år. Det specificeras inte när, men TV-program likt dessa brukar gå som en klocka. Sett till att det första avsnittet hade premiär den 14 oktober kan vi förvänta oss att se en andra säsong av Bianca under hösten 2023, troligtvis i oktober då med. 

Tills dess att vi återser Bianca i hennes studiosoffa får produktionen se till att leta reda på en ny skara kändisar att värma platserna bredvid henne med. 

Mer läsning:

Du kanske också gillar