Hem Underhållning Klipp från S04 av Drakprinsen. Som har premiär senare i år.

Klipp från S04 av Drakprinsen. Som har premiär senare i år.

förbi admin
0 kommentar
Klipp från S04 av Drakprinsen. Som har premiär senare i år. | Feber / Film & TV
11 i dag


34 i går

s
Logga ut

Logga inSkaffa Premium!

Klipp från S04 av Drakprinsen


Som har premiär senare i år


Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen

Efter nästan tre års väntan kommer Netflix äntligen släppa den fjärde säsongen av den animerade serien Drakprinsen till vintern.

Drakprinsen handlar om två mänskliga prinsar och en lönnmördande alv som sluter en osannolik allians för att tillsammans försöka mäkla fred mellan sina riken. Serien är en sådan som kan ses av både barn och vuxna utan att någon av dem känner sig uttråkad vilket ju är kalas om man har kids.

Under pågående San Diego Comic Con släppte Netflix ett lite klipp från denna fjärde säsong och det klippet kan du spana in ovan.

Film & TV, Netflix,

Drakprinsen,


Första teasern för S04 av Drakprinsen


Äntligen
Efter en allt för lång väntan kommer Netflix äntligen släppa den fjärde säsongen av den animerade serien Drakprinsen senare i år. Many questions remain following The Battle of the Storm Spire, but only one continues to haunt the very heart of Xadia: “Who is Aaravos?” Where did this enigmatic Startouch elf come from? What does he want? And what price will our heroes have to pay to stop him? Drakprinsen handlar om två mänskliga prinsar och en lönnmördande alv som sluter en osannolik allians för att tillsammans försöka mäkla fred mellan sina riken. Senast vi fick se Drakprinsen på Netflix var 2019 så det är väl minst sagt på tiden att vi får mer snart.Tumnagel

39.9°


0
SDCC 2020 Det blir mer Drakprinsen på Netflix


Minst fyra säsonger till
En av de bättre tecknade serierna som visats på senare tid är Drakprinsen på Netflix. Seriens tre säsonger har varit stabila vilket kanske inte här helt oväntat då serien är skriven av samma person som skrev Avatar: Legenden om Aang. Hur som helst så meddelades det nyligen att Netflix har beställt ytterligare fyra säsonger av skaparna Aaron Ehasz och Justin Richmond. Dessa säsonger kommer alla bestå av nio avsnitt var och arbetet med säsong fyra är redan igång, något premiärdatum finns dock inte ännu. Förutom dessa nya säsonger så kommer Drakprinsen även få en serietidning som heter Through the Moon som innehåller en helt ny historia som utspelar sig mellan säsong tre och fyra. Drakprinsen kommer även få ett rollspel som heter Tales of Xadia.Tumnagel

44.2°


037.4°

0

Frode Wikesjö

Frode Wikesjö


i dag kl 16:00

Klipp från S04 av Drakprinsen


Som har premiär senare i år37.4°


0

Du kanske också gillar