Hem Underhållning Kliv in i Refns mörka värld i “Copenhagen Cowboy” | MovieZine

Kliv in i Refns mörka värld i “Copenhagen Cowboy” | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Hon ska hämnas i neon, på en resa genom natten.

Nicolas Winding Refn är tillbaka, och det är även hans visuella stil som förfinats under det senaste decenniet. Regissören bakom “Drive”, “Only God Forgives” och tv-serien “Too Old to Die Young” bjuder snart på ännu en hämndodyssé mitt i en storstadsdjungel, bland betong och stål.

 

Nu får vi en första smygtitt på Netflix-serien “Copenhagen Cowboy” som på fredag kommer visa upp sig på Venedigs filmfestival. Korta neondränkta klipp som påminner om en musikvideo flyter samman till en snygg och drömsk teaser-trailer som inte avslöjar något alls av handlingen.

 

 

“Copenhagen Cowboy” beskrivs som en spänningsframkallande noir-serie i sex avsnitt som handlar om den gåtfulla, unga hjältinnan Miu.

 

Efter ett liv i slaveri och påväg mot en nystart, hamnar hon i Köpenhamns hotfulla kriminella undre värld. I sökandet efter rättvisa och hämnd stöter hon på sin fiende Rakel när de ger sig ut på ett äventyr genom det naturliga och övernaturliga. Det förflutna både förändrar och definierar tillslut deras framtid, när de två kvinnorna upptäcker att de inte är ensamma – de är många.
 
I rollerna kommer vi få se Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Rakel), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), Li Ii Zhang (Mother Hulda) och Dragana Milutinovic (Rosella).

 

Serien har premiär “snart” på Netflix.

Du kanske också gillar