Hem Underhållning Konsert på sjön tillbaka | Magazin24

Konsert på sjön tillbaka | Magazin24

förbi admin
0 kommentar

Förra året arrangerades för första gången konsert på sjön. Det var en kväll som lockade ett hundratal besökare under de två spelningarna, i år är konserten tillbaka med samma koncept.

I augusti månad förra året samlades ett hundratal personer med hopfällbara stolar och fulla korgar med fika för att lyssna på musiken under de två tillfällena, det började med en konserten vid Malmön i Köping och avslutade vid Skillingeudd i Kungsör. Konserten utspelade sig på en husbåt som under kvällen förflyttade sig mellan de två platserna där det skulle sjungas. Förra året deltog artisten Tommy Nilsson och Köpingstalangen Mikaela Loord. 

Även i år kommer konserten att börja vid Malmön i Köping och avslutas vid Skillingeudd i Kungsör. Klockan 16.00 kommer den folkära Shirley Clamp sjunga tillsammans med Markus Olsson och Mikael Dahlqvist utanför badplasten vid Malmön. Vid klockan 19.00 har trion förflyttat sig till Skillingeudd där nästa spelning sker.

Möjligheten till att höra konserten från land kommer att finnas men för den som har tillgång till båt kommer möjligheten att skåda konserten på ännu närmare håll finnas.

De som i år är med och arrangerar evenemanget är:

Musikevent

Kommunerna i Västra mälardalen i samarbete

Västra Mälardalen i Samverkan

 

Du kanske också gillar