Hem Underhållning Låt oss hoppas att Ben Affleck tillhör den styva halvan

Låt oss hoppas att Ben Affleck tillhör den styva halvan

förbi admin
0 kommentar

Detta är en kommenterande text. Analys och ställningstaganden är skribentens.

Ben Affleck och Jennifer Lopez.
Ben Affleck och Jennifer Lopez.

Jag har inget att skriva om så jag tänker skriva om Jennifer Lopez.
”The lady doth protest too much, methinks” är ett av mina favoritcitat. Det kan användas till så mycket och det viktiga är inte att det används korrekt, poängen är att byxorna på den som doth protest ska vara fullständigt nerdragna. Methinks att det är underbart. Jag hörde det inte första gången i Hamlet men väl som tolvåring framför Tracys hämnd, filmatiseringen av Sidney Sheldons knulliga bok om Tracy som blir oskyldigt anklagad, kastad i fängelse och sedan kommer ut som en arg, sexig inbrottstjuv på långa ben. Hon är så kär i sin nemesis, den något bonniga gentlemannatjuven Jeff Stevens. I can’t stand that man, säger Tracy till sin beskyddare Gunther Hertog medan hon hänger upp sina märkeskläder.

”Me thinks the lady doth protest”, säger Gunther Hertog till henne då. I soffan satt min syster och jag tysta. Så ska ett förhållande vara, det ska börja med avsky, han ska rädda dig till livet när du försöker stjäla en diamant, ni ska älska på ett pensionat i Holland.

 

Sen visar det sig att kärlek är att tvättmaskinen lägger av på måndagen, du tvättar pojkkalsonger i handfatet, frysen lägger av på onsdagen och medan han plockar ut vattenskadad filodeg så undrar du om han för fan måste vara i köket när du lagar mat.

Kärlek!

Jag tror att Jennifer Lopez doth protest. Hon har precis visat upp två bröllop, till det andra bröllopet bytte hon om inte en utan två gånger, tre specialsydda klänningar från Ralph Lauren. Vem är det hon försöker övertyga? Hon bar doth protest-klänningar.

Enligt ett rykte, planterat av Ben Affleck(?) ska Jennifer i ett kontrakt kräva sex fyra gånger i veckan. Man ska inte vara utseendefixerad men om jag var gift med Ben Affleck så skulle jag ha skriftligt på att slippa ha sex. Droger, skilsmässa, cigg och för lite sömn har förvandlat arbetarhunken från Good Will Hunting till ett ras. Hans exfru gör smoothies med spenat på Instagram, ta en klunk nästa gång ni byter till pappavecka.

Den gulligaste sifferkorrelationen jag någonsin läst finns hos RFSL: ”Sviktande erektion är ett problem för 50 procent av 50-åringar, 60 procent av 60-åringar och 70 procent av 70-åringar.”

 

Den 15 augusti fyllde Ben Affleck femtio år och låt oss hoppas, för hans skull, att han tillhör den styva halvan av sin åldersgrupp. Låt oss hoppas att det hjälper att vara gift med Jennifer Lopez.

Stackars stackars alla människor som går runt och tror att andra par har sex fyra gånger i veckan, sexton gånger i månaden, etthundranittiotvå gånger om året.

Methinks the lady doth protest.

Om ni undrar hur det har gått för Tracy så är hon gift med Mark Osborn sedan trettiofyra år.

Och så vitt jag vet bar hon bara en klänning.

Du kanske också gillar