Hem Underhållning Lena Endres och Mikael Persbrandts oväntade kyssar i TV4 | Nöje

Lena Endres och Mikael Persbrandts oväntade kyssar i TV4 | Nöje

förbi admin
0 kommentar

I söndagens avsnitt av ”Vilket liv” hyllas skådespelaren Lena Endre, 68, som har gjort otaliga roller i både filmer och teateruppsättningar.

En av gästerna är ständigt återkommande motspelaren Mikael Persbrandt, 59. De har spelat ihop i nio filmer och i sju av dem har de gestaltat ett kärlekspar. De har därför kysst varandra otaligt många gånger genom åren. I programmet frågar programledaren Renée Nyberg vad det är som gör att de skapar sådan magi tillsammans.

– Lena är en fantastisk skådespelare och att spela med henne gör mig bara bättre. Vi gör varandra bättre förhoppningsvis. Det har alltid varit jävligt lätt och lustfyllt med Lena, säger Mikael Persbrandt.

Lena Endre håller med:

– Man är intresserade av varandra på allvar, man ger och tar, säger Lena Endre.

– Det säger du nu, utbrister Renée Nyberg och publiken brister ut i skratt över skådespelarnas kärleksförklaringar till varandra.

Lena Endre och Mikael Persbrandt i kyssfest

När skådespelarna senare blir ombedda av Nyberg att se vansinnigt förälskade ut förvandlas programmet oväntat till en kyssfest. Först lutar sig Endre fram och kysser Persbrandt, vilket skapar stort jubel i publiken. Sedan sträcker sig även Persbrandt fram och kysser Endre, vilket skapar ännu mer jubel och applåder.

Mikael Persbrandt och Lena Endre har dock aldrig varit ett par utanför tv-rutan. Persbrandt är tillsammans med journalisten och poddaren Sanna Lundell sedan 2005 och Lena Endre är gift med målaren Martin Wickström sedan 2016.

Du kanske också gillar