Hem Underhållning Lilla Björkö i Lugnås avslutade sommaren med Daniel Adams-Ray

Lilla Björkö i Lugnås avslutade sommaren med Daniel Adams-Ray

förbi admin
0 kommentar

Publiken trotsade regnet i fredags på Lilla Björkö, som trots ovädret kunde avsluta sommarsäsongen på topp.

Foto: Lars W Toll

Lilla Björkö har under sommaren arrangerat sju konserter med kända artister. Finalen blev regnig, men lyckad ändå när drygt 500 personer trotsade vädret.

Under sommaren har bland annat Cornelia Jacobs, Emil Jensen och Sarah Klang gästat trädgårdspuben Lilla Björkö utanför Lugnås. På finalen som var i fredags skapade artisten Daniel Adams Ray festivalkänsla ihop med publiken.

Detta trots att vädret inte visade sig från sin bästa sida. Innan spelningen var arrangören orolig över om besökarna skulle våga trotsa regnet och åka till spelningen. Den farhågan behövdes inte, för publiken kom när det drog igång, iklädda regnkläder.

Daniel Adams-Ray bjöd på en extra röjig show för att hålla värmen både på scen och för publiken.

Foto: Lars W Toll

500 personer slöt upp framför scenen i ösregnet när bandet gick ut på scenen. De specialanpassade showen den regniga kvällen och bjöd på så mycket röj som möjligt för att hålla värmen igång.

– Det finns inga dåliga väder – det finns bara dåliga konserter. Hur vi än gör så kommer det här bli en minnesvärd kväll, sa Daniel Adams-Ray under kvällen som visade tacksamhet över att publiken slöt upp.

Besökarna kom från när och fjärran, de som åkte längst kom från Norrland. Enligt arrangören så fanns det likheter med en spelning på Hultsfredsfestivalen, både med stämningen och leran som blev där publiken röjde framför scenen.

– Vi vet att vi har Sveriges, kanske världens, bästa publik, men det nådde en helt ny nivå i fredags, säger Hans Mathiason, delägare till Lilla Björkö, i ett pressmeddelande.

Jessica Roxlin och Jenny Adamsson Roxlin i kläder efter väder på Daniel Adams-Rays spelning på Lilla Björkö.

Foto: Lars W Toll

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Du kanske också gillar