Hem Underhållning Linn Ahlborgs tuffa tid efter uppbrottet med kärleken | Nöje

Linn Ahlborgs tuffa tid efter uppbrottet med kärleken | Nöje

förbi admin
0 kommentar

Efter knappt två år gick Carl Linder, 24, och Linn Ahlborg, 22, skilda vägar – något influencern valde att berätta nyligen. 

”Jag och Carl har tyvärr valt att gå isär. Det var ett väldigt gemensamt beslut så det finns inget utrymme för spekulationer”, skrev hon då på Instagram. 

Och i en ny video på Youtube berättar Ahlborg nu om den svåra tiden efter uppbrottet.

– Det är numera bara jag som bor i det här hushållet. I’m a single pringle. Det känns helt sjukt, ni som följer mig på instagram vet att jag inte är i ett par, säger Ahlborg i videon. 

Även om det låter som att uppbrottet har varit lätt för Linn Ahlborg – så är det långt ifrån hela sanningen

– Det må låta som att jag kastar det här helt lättsamt nu, men det har varit vidrigt. Det är viktigt att ni inte tror jag lämnar den här relationen helt oberörd för så är inte fallet, det har varit skittufft. Det här är inget som hänt över en dag, förklarar hon i videon. 

Bryter ihop i tårar

Ahlborg säger att det har varit en inre kamp hos henne i flera veckor och att känslorna har gått upp och ner hela tiden – och att de kommer att fortsätta göra det under ett tag framöver. 

– Som sagt går det väldigt upp och ner just nu. De dagarna ni sett nu har varit bra dagar, men det finns också såna här, säger influencern i videon där tårar rinner längs hennes kinder. 

– Jag ska göra mitt bästa för att komma tillbaka hit men som ni ser är det lite svårt. Men det blev en liten videoblogg, det är bättre än inget.

Du kanske också gillar