Hem Underhållning Lokatten får lämna “Masked singer”

Lokatten får lämna “Masked singer”

förbi admin
0 kommentar

Sagoträdet, Lokatten, Mjukglassen och Sjöjungfrun var figurerna som tampades om de sista kvartsfinalplatserna i TV4:s “Masked singer”.

Sagoträdet och Mjukglassen seglade efter sina framträdanden direkt vidare till nästa vecka tack vare flest röster och Mjukglassen lade dessutom beslag på möjligheten att få välja motståndare i kvartsfinalen.

De kvarvarande två figurerna fick göra upp i en “förlorarbatalj” där Sjöjungfruns Whitney Houston-tolkning fick både panelen och publiken att stå upp – dock lika förbryllade som förförda.

– Är det här en kille eller tjej? undrade Måns Zelmerlöw.

Gåtan fick heller ingen lösning eftersom Sjöjungfrun knep den sista kvartsfinalplatsen och hänger med till nästa vecka. Därmed var det Lokatten som tvingades avslöja sin identitet.

Laila Bagge, Tilde de Paula Eby, Linda Lampenius, Martina Haag och Malin Åkerman var några av namnen som fanns på förslag, men till slut listade Pernilla Wahlgren ut att det var Malin Berghagen som fanns i kattkostymen.

– Jag har verkligen fått tänka mig för hela tiden, framför allt eftersom jag vet att Pernilla är grym på att ta reda på saker, sade Berghagen efteråt om de många veckornas hemlighetsmakeri.

Pernilla Wahlgren kan lägga ytterligare en trofé till samlingen då hon var den som lyckades lista ut vem som dolde sig bakom lokattens mask. Pressbild. Bild: Pillan Thelaus/TV4

Fakta: Här är figurerna som deltar i “Masked singer”

Karusellen (Anna Lindberg)

Nallen (Marianne Mörck)

Fru Kanin (Mona Sahlin)

Astronauten (Lasse Holm)

Riddaren (Peter Magnusson)

Lokatten (Malin Berghagen)

Cyberninjan

Spelmannen

Trollkarlen

Sagoträdet

Mjukglassen

Sjöjungfrun

Du kanske också gillar