Hem Underhållning Madeleine i chock efter händelsen med Nicolas | Svensk Dam

Madeleine i chock efter händelsen med Nicolas | Svensk Dam

förbi admin
0 kommentar

Prinsessan Madeleine hade ingen aning. Händelsen med Nicolas förändrade allt.

Exklusiva bilder på madeleine och familjen från Florida!

Efter reklamen: Exklusiva bilder på madeleine och familjen från Florida!

(0:32)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine lever ett fartfyllt men privat liv borta i lyxiga Pinecrest, tillsammans med Chris O’Neill, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas.

Hennes enda son, prins Nicolas, kom till världen 2015. Det är ett ynka år efter storasyster Leonore. Och man kan lugnt säga att hans tid på jorden startade chockartat – Madeleine berättar.

Madeleine har officiellt lämnat – nu kommenteras beslutet: “Valt ett annat liv”

Prinsessan Madeleines ord om livet som mamma

Prinsessan Madeleine och Chris liv tog en drastisk vändning snabbt, men till det bättre, får man lugnt säga. Plötsligt fick de sällskap av busiga Leonore, Nicolas och Adrienne! Ja, det gick inte många år innan livet var fullt av blöjor, nappar och sömnlösa nätter – men inte Madeleine emot.

– Jag älskar att vara mamma, det är det roligaste, har hon sagt till mama.

Det blev ju två prinsessor och en prins mellan åren 2014 och 2018, och den stillsamma vardagen är ett minne blott. Nu är full fart i soliga Florida som gäller!

Om somrarna får familjen också lite avlastning hemma i Sverige. För visst kan man tänka sig att mormor Silvia och morfar kung Carl Gustaf längtar så de spricker efter sina barnbarn – de bor ju tvärs över Atlanten!

– Min mamma sa alltid att barnbarn är livets efterrätt. Och det är ju så, man har hela glädjen – men inte fullt ansvar. Så det är bara underbart, har Silvia sagt till Kamratposten.

Tydliga tecknet från Florida – Madeleine ändrar sig om familjen

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neills chock med sonen

När paret skulle välkomna sin prins till världen skedde det under smått chockartade omständigheter. Faktum är att Madeleine inte hade någon aning om att han var påväg!

Det gick ju väldigt fort, och Leonore var forfarande en liten småtting som krävde mycket tid, och paret hade inte väntat sig tillökning så kort inpå.

– Att jag väntade Nicolas kom som en chock! Jag var r­edan inne i tredje månaden, jag visste ingenting. Vi skulle flytta från New York och jag var så trött, men jag tänkte att det är säkert för att jag håller på och packar och det var så mycket med flytten. Men då var jag ju gravid. Jag tror jag var i trettonde veckan när jag fick reda på det, berättar Madeleine för mama.

Det får man ju kalla för en lyckosam chock! För vad hade kungafamiljen varit utan den charmiga Nicolas?

Chris O'Neill, prins Nicolas och prinsessan Madeleine i Ångermanland

Den lilla prinsen börjar bli stor! I somras var han på sitt första kungliga uppdrag i sitt hertigdöme Ångermanland.

Patrick Trägårdh/TT

Foto: TT

Du kanske också gillar