Hem Underhållning Madonnas intima kyssar med 41 år yngre modellen

Madonnas intima kyssar med 41 år yngre modellen

förbi admin
0 kommentar

Kanske var det många som satte kaffet i matstrupen när Madonna, 64, svarade brutalt ärligt på frågan ”vad hon är besatt av” under en frågestund med sina fans på Youtube. 

Svaret blev nämligen ”sex” och i samma veva avslöjade världsstjärnan att det går vilt till i sänghalmen och att hon har mycket av det. 

Tidigare har Madonna varit i en relation med dansaren Ahlamalik Williams, 28, men i april kom uppgifter om att paret hade valt att gå skilda vägar. 

– Det har varit på och av med Ahlamalik ett tag. Det är mycket kärlek men för tillfället har de bestämt sig för att dela på sig. De är fortfarande på god fot men på olika ställen i livet, sa en uppgiftslämnare till The Sun. 

Men nu verkar det som att Madonna trivs gott i en annan mans sällskap – nämligen den 23-årige modellen Andrew Darnell. 

”De kysstes absolut”

Enligt Page six har dem setts tätt omslingrade under en konsert i New York och Madonna har också delat med sig av bilder där modellen håller armen tätt om henne. 

Efter konserten det ryktade paret och flera vänner intagit en restaurang på Manhattan där Madonna och Andrew Darnell ska hållit sig tätt intill varandra. 

– De kysstes absolut. Hon och Andrew var närgångna hela kvällen och myste i restaurangbåset, säger en uppgiftslämnare till Page six. 

Andrew Darnell har under den senaste tiden dykt upp flera gånger på Madonnas Instagram – första gången var när Madonna gjorde en fotosession för ett magasin. 

Madonna har flera barn – däribland Lourdes Leon som är två år äldre än Madonnas ryktade kärlek. 

https://www.instagram.com/p/CiGXAhfuWr6/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/ChaMGMeO058/?utm_source=ig_web_copy_link

Harry Styles ser ut att spotta på Chris Pine – videon som förvirrar fansen

Du kanske också gillar