Hem Underhållning Magnus Normans kändisbröllop-”vackert, roligt och festligt”

Magnus Normans kändisbröllop-”vackert, roligt och festligt”

förbi admin
0 kommentar

Filipstadsbördige tennisstjärnan Magnus Norman har gift sig med Jessica Wahlgren och vigselförrättare var Johan Unger, vikarierande kyrkoherde i Filipstad.

Foto: Privat

Det var en kändistät tillställning i juni när Filipstadsbördige före detta tennisproffset Magnus Norman gifte sig med make-up artisten Jessica Wahlgren. Johan Unger, vikarierande kyrkoherde i Filipstad var vigselförrättare och han berättar om det vackra bröllopet.

Den Filipstadsbördige tennisstjärnan Magnus Norman har gift sig med make-up artisten Jessica Wahlgren. Högtiden hölls i Väddö 1800-tals kyrka i Uppland där en stråkorkester spelade och sång framfördes av bland andra Lisa Stadell, Hanna Hedlund och Pernilla Wahlgren.

Det var en kändistät tillställning i juni när Magnus Norman gifte sig med Jessica Wahlgren. Artisten Pernilla Wahlgren var tillsammans med Hanna Hedlund brudtärna.

Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

De två sistnämnda var brudtärnor och på Instagram skrev Pernilla Wahlgren ”nu har vi gift bort vår älskade Jessica Wahlgren med Magnus Norman. All kärlek och lycka till er båda”.

Johan Unger vigde

– Att det blev jag som vigde paret beror på att min son och sonhustru är bekanta med bröllopsparet. Det var svårt att få tag på präster, alla var tydligen upptagna och då tänkte de på mig. Eftersom jag för tillfället är vikarierande kyrkoherde i Filipstad, brudgummens egen hemstad, tyckte man att det kunde passa bra. Det var roligt och festligt att få närvara vid tillställningen och trevligt att träffa alla färgstarka människor. Magnus Normans ena dotter sjöng och det var fantastiskt vackert, berättar Johan Unger.

Vigselförrättaren Johan Unger, tidigare domprost i Växjö, tyckte att det var roligt och trevligt att träffa alla färgstarka personer på bröllopet.

Foto: Pernilla Möllberg

En av bestmännen, Viktor Ottenback, läste en av bibeltexterna, bröllopsmiddagen firades i det natursköna Grisslehamn och till allas jubel kom brudparet efter vigselakten ned från himlen i en helikopter. Bland bröllopsgästerna fanns brudparets föräldrar Leif och Lena Norman som framförde sina lyckönskningar till bröllopsparet och brodern Marcus Norman berättade om hur roligt det varit att åka runt i världen under sin brors turneringar.

Charlotte Perrelli var en av många kända artister som sjöng på bröllopet.

Foto: Claudio Bresciani / TT

– Det var många roliga tal som hölls, bland annat av brudens vänner Måns Nathanaelson, Ola Forsmed och Kim Sulocki. Sånger framfördes av Charlotte Perrelli, Lena Philipsson med flera. Bland de hundratalet gäster återfanns Olof Mellberg, Anna Brolin, Nanne Grönwall, Kristin Kaspersen, Sara Sommerfield och Sofia Wistam, berättar vigselförrättaren Johan Unger.

Johan Unger vigde Magnus Norman och Jessica Wahlgren i Väddö 1800 talskyrka. Han är för tillfället vikarierande kyrkoherde i Filipstad och här ses han i kyrkans hus.

Foto: Pernilla Möllberg

Så här jobbar FT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Du kanske också gillar