Hem Underhållning Malin Falk Gramer långtidssjuk i covid – sjuk i två år

Malin Falk Gramer långtidssjuk i covid – sjuk i två år

förbi admin
0 kommentar

Efter att ha drabbats av covid-19 i mars 2020 har programledaren Malin Falk Gramer nu varit sjuk till och från under två års tid. På Instagram har hon nu öppnat upp sig om den svåra tiden.

Foto: Instagram @malingramer

Malin Falk Gramer, 43, berättar nu på sociala medier om hur hon varit sjuk från och till under två års tid. Det började med att hon insjuknade i covid-19 i mars 2020 och då blev så sjuk att hon inte orkade stå upp under drygt sju veckor. Hon tillfrisknande sedan under våren men blev sedan sjuk under hösten igen.

Lades in på sjukhus för bröstsmärtor

I december samma år lades hon in på sjukhus för bröstsmärtor men det visade sig att det inte var något fel på hennes hjärta. Hon beskriver i inlägget hur hon är frisk i korta perioder men sedan blir sjuk igen. Bland annat drabbades hon av en bihåleinflammation som höll i sig i sju veckors tid. Hon blev till sist diagnostiserad med depression, långtidscovid och postcovid. Även om hon regelbundet fick prata med psykologer beskriver hon ändå att hjärnan är som en dimma, att hon tappar namn och att minnet är katastrofalt. “Jag ser INGEN som helst mening med att leva, vill verkligen förtydliga att jag aldrig ville ta livet av mig men jag ville inte leva så som jag levde”, skriver hon i inlägget.

I februari 2022 återinsjuknade hon i covid-19 och var sjuk under två veckors tid. “Denna gång är jag sjuk i 10-14 dagar men efter har jag fortfarande huvudvärk och feber till & från”, skriver hon.

Du kanske också gillar