Hem Underhållning Margaux Dietz bemöter kritiken efter youtube videon

Margaux Dietz bemöter kritiken efter youtube videon

förbi admin
0 kommentar

Det här har Margaux Dietz lärt sig efter hatstormen

Det har stormat ordentligt kring Margaux Dietz.

Men nu har hon bemött kritiken på sin Youtube-kanal.

– Det är ren och skär mobbning, säger hon.

Det var i höstas när influencern Margaux Dietz lade upp ett klipp på Youtube där hon filmade en medvetslös och blodig man utanför sin dörr som stark kritik började riktas mot henne. Och hatstormen fick nytt liv när gamla bilder på henne när hon målat sitt ansikte svart började spridas i medier.

Nu har hon lagt upp en video på sin Youtube-kanal där hon svarar på kritiken.

– Jag mår faktiskt väldigt, väldigt bra. Jag mår bättre än på flera år. Man behöver en jobbig period för att komma ut starkare, svarar Margaux på frågan ”Hur mår du?”.

I videon säger Margaux även att hon lärt sig mycket efter det som hänt och radar upp fem stycken punkter som hon vill trycka lite extra på.

Däribland tar hon upp att hon lärt känna sig själv, hur hon ska dra gränser och att hon fått reda på vilka vänner som är hennes riktiga.

– Sista saken är den viktigaste, jag har knappt använt telefonen! Knappt är en definitionsfråga, men jag har lagt bort den mycket mer, säger hon i videon.

Margaux Dietz.
Margaux Dietz.

Bemöter kritiken om SVT-dokumentären

Något som fick stor uppmärksamhet och mycket kritik var SVT-dokumentären ”Kan vi förlåta Margaux?”. Men Margaux håller inte med om kritiken.

– Jag tycker SVT var väldigt modiga, de var egentligen den första nyhetsrapporteringen som valde en annan vinkel och lät mig prata ut, säger Margaux i sin video.

Hon tycker att det är viktigt att lyfta fram att ”Margaux Dietz” är ett varumärke, men också en person.

Orolig för ”cancel-kulturen”

En fråga som Margaux väljer att svara på är hur hon ser på ”cancel-kulturen”.

– Det är när jättemånga människor hoppar på en samtidigt. Det är ren och skär mobbning, säger hon.

Hon säger också att det är något hon vill jobba med mycket mer framåt och att hon inte vill att någon ska behöva gå igenom det hon utsatts för.

Du kanske också gillar