Hem Underhållning Mia Skäringer och Hampus Nessvold gör ny veckopodcast

Mia Skäringer och Hampus Nessvold gör ny veckopodcast

förbi admin
0 kommentar
17 januari är det premiär för en ny veckopodd med Mia Skäringer och Hampus Nessvold på podcastplattformen PodMe. En podcast som varje vecka kommer bjuda på ärliga samtal utan filter mellan ”den övermogna och den omogna”, som de själva beskriver sig.

Skådespelarna och komikerna Mia Skäringer och Hampus Nessvold släpper idag första avsnittet av sin nya veckopodcast Skäringer & Nessvold. Den lite oväntade podduon har tidigare jobbat tillsammans i scenföreställningar såsom Nessvolds Ta det som en man och Skäringers No more fucks to give.

– Vi kommer inte krångla in oss i några intellektuella haranger å resonemang. Det blir väl som vanligt när vi lyckas ses väldigt snabba kast mellan flams med lite djupgående oro härochvar. Sårbart och självupptaget. Jag älskar att Hampus är så nära sina känslor. Och med en jäkla självdistans. Nästan så jag får hejda honom ibland. “Nej nej, inte in där. Du är inte klar med det ännu!!” Ha ha! Det ska förhoppningsvis vara mysigt, roligt och igenkännande att lyssna på oss, säger Mia Skäringer

Duon beskriver sig själva som ”den övermogna och den omogna” och podcasten kommer att släppas veckovis på podcastplattformen PodMe.

– Vi är sprickfärdigt stolta att Mia väljer att göra sin veckopoddcomeback tillsammans med PodMe. Det stärker också PodMe:s position som en ledande plattform för premiumpodcasts, av alla slag, säger Hans Abrahamsson Head of Content, PodMe Sverige. Mia och Hampus är en sprakande duo och vi tror verkligen att lyssnarna nu kommer få två nya veckokompisar i öronen under lång tid framåt.

Skäringer & Nessvold produceras av House of Heyman och släpps 17 januari hos PodMe.

OM PODME

PodMe är podcastplattformen som vill ta podcastupplevelsen till sin fulla potential. Genom exklusiva och reklamfria podcasts vill vi ge lyssnaren starkare historier på lyssnarens villkor. Hos PodMe hittar du originalpodcasts och podcasts såsom En mörk historia, Svenska mordhistorier, Daddy Issues och Skalla dagen med Mia Skäringer.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Hans Abrahamsson, Head of Content, PodMe, 0708949275, [email protected]
Du kanske också gillar