Hem Underhållning Miley Cyrus om känslorna under filminspelningen: ”Kemin var tveklös”

Miley Cyrus om känslorna under filminspelningen: ”Kemin var tveklös”

förbi admin
0 kommentar

Miley Cyrus och ex-maken Liam Hemsworth föll för varandra 2009 under inspelningen av filmen ”The last song”. Filmen baseras på boken med samma namn, skriven av Nicholas Sparks, och följer en kärlekshistoria mellan två personer som spelas av Cyrus och Hemsworth. 

På Tiktok delar Miley Cyrus nu med sig av detaljer om känslorna som växte fram under inspelningen, rapporterar E! News. 

– Jag tror att en av faktorerna till att filmen kändes så speciell var att den följde två väldigt unga personer som blev kära i varandra, vilket var vad som hände samtidigt i verkliga livet, berättar Miley Cyrus. 

– Så kemin var tveklös, och det var början på en tio år lång relation, fortsätter hon. 

Har dementerat rykten om otrohet

Miley Cyrus och Liam Hemsworth förlovade sig första gången 2012, men förhållandet var skakigt. De gjorde slut flera gånger och i september 2013 bröt det sin förlovning. 2016 hittade de dock tillbaka till varandra igen och en ny ring dök upp på Miley Cyrus ringfinger. 

2018 gifte sig paret, men redan i augusti 2019 ansökte maken om skilsmässa. I januari 2020 var paret officiellt skilda. 

Sedan dess har flera rykten om otrohet cirkulerat, vilket båda parter har dementerat.

”Jag kan erkänna många saker, men jag vägrar att erkänna att mitt äktenskap tog slut på grund av otrohet. Liam och jag var tillsammans i över ett decennium. Jag har sagt det förut och det är fortfarande sant: jag älskar Liam och kommer alltid att göra det, skrev Miley Cyrus på X, tidigare Twitter. 

Du kanske också gillar