Hem Underhållning Misstänks ha mördat Maddie – desperata bönen till vänner

Misstänks ha mördat Maddie – desperata bönen till vänner

förbi admin
0 kommentar

Treåriga Madeleine McCann var på semester med sina föräldrar vid Algarvekusten i Portugal när hon försvann den 3 maj 2007.

Polis och åklagare misstänker att hon mördades av 46-årige tysken Christian Brückner, tidigare dömd för övergrepp mot barn och barnpornografibrott,. Han är sedan tre år tillbaka huvudmisstänkt men nekar till anklagelserna.

I maj sökte tysk och portugisisk polis igenom en reservoar bara fem mil från platsen där Madeleine McCann sist sågs. Man gjorde dock inga värdefulla fynd.

Brückner avtjänar för närvarande ett fängelsestraff i Tyskland för att ha våldtagit en 72-årig kvinna 2005.

”Blev rejält uppskärrade”

Han har inifrån fängelset skrivit brev till sina gamla vänner i Portugal där han vädjar om hjälp. Det säger en annan av Brückners före detta vänner som har kontakt med personerna i fråga.

– De blev rejält uppskärrade av att få brev från Chris. De hade inte hört av honom på åratal och så dyker det plötsligt upp brev från Tyskland, säger Brückners före detta vän.

Han säger att Brückner hade en tydlig avsikt med breven.

– Han ber dem att tala ut till hans försvar om vilken bra kille han var. Han hävdade att tysk polis och åklagare är ute efter att sätta dit honom och att de säger att han är ett monster, säger Brückners före detta vän.

Men han säger att det är ”skandalöst” av Brückner att våga be dem om hjälp.

– Nu känner vi till hans förflutna vilket vi inte gjorde när vi hängde med honom i början av 2000-talet. Vi visste inte att han var en pedofil. Det finns inte skuggan av en chans att någon skulle lägga ett gott ord om honom inför rätta, säger Brückners före detta vän.

Du kanske också gillar