Hem Underhållning Modeller och superstjärnor – de är Pete Davidsons ex-flickvänner

Modeller och superstjärnor – de är Pete Davidsons ex-flickvänner

förbi admin
0 kommentar

Saturday Night Live-stjärnan Pete Davidson, 28, är idag tillsammans med Kim Kardashian, 41. 

Paret sågs på sin första dejt ihop i oktober 2021, och sedan dess har de kilat stadigt.

I slutet av april i år gjorde de sitt första officiella framträdande tillsammans. Det blev något så classy som vita husets årliga middag. Kort därefter visade paret även upp sig på Met Gala dit de anlände ihop.

Pete Davidson får damerna på fall. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim var som bekant tidigare gift med Kanye West, och tillsammans har de barnen North, Psalm, Chicago och Saint. Kim och Kanye, som hade varit ett par sedan 2012, skilde sig officiellt i april 2021.

Kim Kardashian och Pete Davidson. Bildkälla: Stella Pictures.

Innan Pete föll pladask för Kim så låg han inte direkt på latsidan när det kommer till kärlekslivet. Om sanningen ska fram så har Pete genom åren nämligen dejtat några av Hollywoods hetaste kvinnor.

Här är Pete Davidsons alla tidigare flickvänner

Dejtade Larry Davids dotter Cazzie David

Pete Davidsons första seriösa relation var med Cazzie David, som är dotter till komikern Larry David. 

Pete och Cazzie blev ett par i maj 2016, men två år senare – i maj 2018, så bekräftade Pete att de hade gjort slut.

– Vi är inte ihop längre. Väldigt talangfull tjej. Hon kommer ha det toppen och ha det fint. Ja, jag tror hon kommer bli okej, sa Davidson i en intervju med Complex då.

Cazzie David har själv berättat om att Pete dumpade henne dagen före hon fick reda på att han dejtade superstjärnan Ariana Grande…Trevligt.

Pete Davidson och Cazzie David. Bildkälla: Stella Pictures.

Friade till Ariana Grande efter ett par veckor

Pete Davidson är verkligen populär bland damerna. Så fort relationen med Cazzie var över så hoppade han vidare till nästa. 

Då stod det nämligen klart att han och Ariana Grande dejtade varandra. Pete och Ariana förlovade sig efter att ha varit ett par i några veckor. 

Pete friade nämligen till Ariana med en ring prydd av en päronformad diamant. För ringen hostade Pete upp nästan en miljon kronor, något som People har rapporterat om. 

Men upp som en sol, ner som en pannkaka. Relationen till Ariana blev inte särskilt långvarig. I oktober 2018 bröt paret sin förlovning. Då hade de hunnit vara ihop i fem månader.

Pete Davidson och Ariana Grande. Bildkälla: Stella Pictures.

Dejtade 20 år äldre Kate Beckinsale

Efter att relationen med Ariana Grande kollapsat så började det slå gnistor mellan Pete och den 20 år äldre skådespelarstjärnan Kate Beckinsale, 48. 

Pete och Kate sågs flörta med varandra på en Golden Globes-efterfest i januari 2019. I mars samma år sågs de hångla öppet på en New York Rangers-match. En källa sa då till Page Six att det hela var “ett stort fuck-you till Ariana”. 

Men i april gick paret skilda vägar. Anledningen var att den uppmärksamhet som Pete fick blev för mycket för Kate, något som Page Six rapporterade om då.

Kate Beckinsale. Bildkälla: Stella Pictures.

Het sommarflört med Andie MacDovells dotter Margaret Qualley

I augusti 2019 började Pete och skådespelerskan Margaret Qualley att dejta varandra. D

e sågs bland annat ihop på en romantisk middag i Venedig, Italien. Det blev en kortvarig romans. Paret gjorde slut med varandra i oktober, något som Cosmopolitan rapporterade om.

Margaret Qualley. Bildkälla: Stella Pictures.

Dejtade supermodellen Kaia Gerber

I oktober 2019 började Pete dejta modellen Kaia Gerber, 20. Kaia är dotter till supermodellen Cindy Crawford och Rande Gerber. 

Under sin korta romans ihop så hann Pete och Kaia bland annat åka på en romantisk resa till Miami ihop. 

I januari 2020 så gick paret skilda vägar. Under den här tiden genomgick Pete en tuff tid. Han hade problem med sin psykiska hälsa och checkade in på rehab.

– Hon är väldigt ung, och jag går igenom mycket. Det var innan jag var på rehab. Hon borde ha roligt. Hon borde inte behöva oroa sig över en snubbe med massa problem och skit. Det var inte rätt plats och tillfälle alls, sa han i en intervju med People.

Supermodellen Kaia Gerber är dotter till Cindy Crawford. Bildkälla: Stella Pictures.

Föll pladask för “Bridgerton”-stjärnan Phoebe Dynevor

I mars 2021 började det ryktas att Pete Davidson och den brittiska “Bridgerton”-skådespelerskan Phoebe Dynevor hade börjat dejta varandra. Pete hoppade bland annat på ett flyg från New York till England för att mysa med Phoebe i hennes hemland.

Romansen mellan Pete och Phoebe blev dock kortlivad. I augusti, efter att ha dejtat varandra i fem månader, så gjorde de slut. Anledningen till uppbrottet ska ha varit att det blev svårt med ett distansförhållande, då Pete bor i New York och Dynevor i England.

Pete Davidson och Phoebe Dynevor. Bildkälla: Stella Pictures.

Du kanske också gillar