Hem Underhållning Mr Big bortklippt från säsongsavslutningen

Mr Big bortklippt från säsongsavslutningen

förbi admin
0 kommentar

I scenen ska Mr Big ha visats framför sin fru Carrie i samband med att hon spred hans aska vid Parisfloden Seine. Men nu har säsongsavslutningen alltså klippts om – och Mr Big är borta.

Anledningen är de anklagelser som riktats mot karaktärens skådespelare Chris Noth, skriver nöjessajten TV Line. 

I mitten av december trädde två kvinnor fram i Hollywood Reporter och anklagade 67-åringen för sexuella övergrepp. Efter det berättade ytterligare en kvinna för Daily Beast att hon utsatts för övergrepp av Noth på New York-restaurangen Da Marino år 2010.

Sångerskan: Han hotade mig till tystnad

Det fjärde vittnesmålet kom på julafton. Då uppgav sångerskan Lisa Gentile att även hon utsatts efter att ha träffat skådisen på Da Marino år 2002.

Vid en pressträff sa Gentile att Noth ska ha bjudit in sig till hennes lägenhet, där han kysste och tafsade på henne mot hennes vilja.

När hon bad honom att sluta blev han arg och stormade ut. Senare ska han ha försökt hota henne till tystnad.

– Han varnade för att om jag berättade något så skulle han förstöra min karriär, han skulle få mig svartlistad i branschen, sa sångerskan enligt Page six.

Då visas avsnittet

Säsongsavslutningen av ”And just like that” kommer den 3 februari. 

Enligt teamet bakom serien var delen där Mr Big skulle synas så kort och inte av sådant värde att det gjorde något att klippa bort den, skriver TV Line.

En källa säger också till nöjessajten att avsnittets utformning inte var satt i sten då anklagelserna mot Chris Noth uppdagades.

Du kanske också gillar