Hem Underhållning Nästa Bondfilm dröjer minst två år till | MovieZine

Nästa Bondfilm dröjer minst två år till | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

I en ny intervju utalar sig en av Bond-producenterna om framtiden för agentserien och hur deras arbete går inför den kommande filmen.

Med “No Time To Die” avslutade Daniel Craig sin karriär som den mytomspunna agenten 007, och precis som många gånger tidigare så kommer rollen att nu ges till en ny skådespelare.

 

En av de ledande rösterna i frågan om vem som ska ta över stafettpinnen är Barbara Broccoli, som varit med och producerat Bondfilmerna sedan “GoldenEye”. I en ny intervju med Deadline har den ökända producenten uttalat sig om framtiden för Bond. Om den kommande filmen säger Broccoli så här:

 

– Det finns inget manus och vi kan skriva ett förrän vi bestämmer oss för hur vi ska närma oss nästa film, för det är verkligen en omtolkning av Bond. Vi återuppfinner vem han är och det tar tid. Jag skulle säga att det är minst två år kvar till inspelningen.

 

Sökandet efter nya Bond har inte ens börjat och nu vet vi alltså att det dröjer till 2024 innan kamerorna börjar rulla. I nuläget vet vi ingenting om den kommande filmen, men förhoppningsvis hittar de på en ny spännande utgångspunkt samtidigt som de kan inkludera de klassiska Bond-ingredienserna på ett modernt sätt.

 

Vem tycker du ska spela James Bond?

Du kanske också gillar