Hem Underhållning Nu kan du streama spänningsladdade serien The Rig på Prime Video

Nu kan du streama spänningsladdade serien The Rig på Prime Video

förbi admin
0 kommentar
En mystisk dimma kastar omkull besättning


Nu kan du se hela den första säsongen av Amazon Prime Videos nya thrillerserie “The Rig” som utspelar sig på en oljeplattform i de skotska haven.

Är du sugen på att bingea en ny spänningsfylld serie, som gärna får ha övernaturliga element? Då kan räddningen vara här. Hela den första säsongen av mysteriedrivne The Rig finns nu att streama på Amazon Prime Video

Foto: Amazon Prime Video.

I den nya serien följer vi besättningen på Kinloch Bravo som när en mystisk dimma rullar in blir avskurna från all kommunikation med det skotska fastlandet. De måste då göra deras yttersta för att hitta en väg hem samtidigt som de hanterar miljöpåfrestningar, ökande paranoia och stigande spänningar. Men eftersom hotet mot dem visar sig vara något bortom deras vildaste fantasi, måste den splittrade besättningen enas för att överleva.

Se trailern till nya serien The Rig här:

The Rig har mötts av flera positiva recensioner där tidningar som The Guardian, Radio Times och RogerEbert.com alla ger den betyget tre av fem. De verkar alla enade om att serien inte uppfinner något nytt, men att den lyckas med effektiv spänning som drar åt skräckhållet. Serien beskrivs även som en blandning av filmerna Deepwater Horizon och The Happening

Den första säsongen av “The Rig” består av sammanlagt sex stycken drygt 50 minuter långa avsnitt som alla finns att streama.

Mer läsning:

Du kanske också gillar