Hem Underhållning Nu ryter Shevin från – efter kommentaren från Anders Öfvergård

Nu ryter Shevin från – efter kommentaren från Anders Öfvergård

förbi admin
0 kommentar

Robinson 2022 är i full gång, och veckans ödekamper kommer ta de lyckliga, kvarvarande deltagarna rätt in i den efterlängtade sammanslagningen. Då suddas tidigare lagindelning ut, och kvar är en “en mot en”-kamp om den åtråvärda vinsten. 

Äventyret har hittills bjudit på allt ifrån kärleksrykten och coronautbrott, till bråk och felaktiga beslut. Här berättar Robinsondeltagaren Joel Häggblom om hans största misstag under programmet. 

Foto: TV4

Anders Öfvergård: “Hur gick det?”

Under tisdagens avsnitt av Robinson ställdes lagen mot varandra i en viktig ödeskamp som innefattade kast med koksnötter i en nätkorg. Lag öst vann, och efter tävlingen ställde programledare Anders Öfvergård några frågor till de förlorande Lag nord – och deltagaren Shevin Urgun i synnerhet.

– Shevin, hur tyckte du att det gick för dig, du är ju gammal basketspelare? Frågade Anders Öfvergård.

– Ge mig en basketboll och en basketplan och jag äter upp Lag öst på en gång. Men det här var inte samma, svarade Shevin då.

– Men lite pricksäkerhet är det ju. 

– Liksom, det var x antal år sedan jag spelade.

– Jag tyckte mig se en liten frustration i början, det tog ett tag innan du fick i nån.

– Jag är frustrerad fortfarande. Jag tänkte bara “kan jag bara få in en jävla kokosnöt, det känns inte som att jag får mina swish”.

Foto: TV4

Nu ryter Shevin ifrån – efter basketfrågorna

I en intervju med Nyheter24 berättar Robinson-Shevin om känslorna kring de upprepade basketfrågorna, som vid det här laget i tävlingen hade börjat gå på hennes nerver.

– Jag fick väldigt mycket ledande frågor om min basketbakgrund i synkarna och dessa intervjuer har använts till tillfällen i programmet där de behövts, exempelvis i samband med tävlingarna där jag kanske fick en position där jag skulle slänga saker, säger Shevin Urgun till Nyheter24.

Shevin förvånas över att basketen tas upp så frekvent i programmet, när det är kampsport hon utövar idag. Att hennes tidigare sportsatsning lyfts så ofta anser hon nästan blir “komiskt på hennes bekostnad” – men det säger hon sig ha varit beredd på. 

– Det är stor skillnad på kokosnöt och basketboll. Att vara i svältläge och tävla i över 30 graders värme är inte lätt.

Foto: TV4

Robinson-Shevins känga till Anders Öfvergård

Till Nyheter24 ifrågasätter Shevin Anders Öfvergårds upprepade basketfrågor. Hon upplevde det som att hon fick ifrågasättande frågor i högre utsträckning än de andra.

– Jag blev väldigt förvånad över Anders ifrågasättande och jag förstod inte poängen med det hårda och utpekande sättet efter förlusten. Och jag ledsnade på att jag frågades ut ofta inför och efter tävlingarna, även om det inte syns i avsnitten, säger Shevin Urgun.

Du kanske också gillar