Hem Underhållning “Pantertanter” har återuppstått – i animerad version | MovieZine

“Pantertanter” har återuppstått – i animerad version | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Se piloten till “Golden Girls 3033”, från skaparen av “BoJack Horseman”.

Har du någonsin undrat hur den älskade 80-talsserien “Pantertanter” skulle se ut i en mash-up med “Futurama”? Kanske inte, men här är den iallafall: “Golden Girls 3033”.

 

I den här versionen har Rose, Dorothy, Blanche och Sophia hittat ungdomens källa och lever fortfarande ihop, nu i 3000-talets Miami. Det är “BoJack Horseman”-regissören Mike Hollingsworth som står bakom idén som han hoppas ska bli animerad sitcom hos Disney+ eller Hulu – tills vidare kan vi iallafall ta del av en 5-minuters pilot:

 

 

Hollingsworth har lånat rösterna ur ett gammalt avsnitt av “Pantertanter” och piffat upp handlingen med en del knäppa, visuella detaljer. Dorothys exmake Stan är exempelvis någon slags utomjordisk bläckfisk medan gamla mamman Sophie vandrar omkring som en Transformer. Tanken är att använda de gamla avsnitten som språngbräda för en helt ny serie.

 

– Även om en del referenser känns daterade så håller deras humor och koncept än idag. Unga tittare pratar fortfarande om “Pantertnter” och citerar dem, säger idéskaparen till Indiewire.

 

 

Ett knasigt koncept, men det återstår att se om någon streamingtjänst nappar. Skådespelerskorna Bea Arthur, Rue McClanahan, Estelle Getty och Betty White har alla dessvärre gått bort, så “Golden Girls 3033” skulle behöva klara sig utan deras godkännande eller ikoniska röster.

 

Vad tycker ni – är det här en tv-serie ni skulle vilja se mer av?

Du kanske också gillar