Hem Underhållning Partier ville se ”The Rock” Johnson i presidentvalet

Partier ville se ”The Rock” Johnson i presidentvalet

förbi admin
0 kommentar

År 2021 publicerades en opinionsundersökning som gjorde gällande att nästan hälften av de 30 000 tillfrågade amerikanerna skulle stötta en presidentkampanj med skådespelaren och före detta wrestlingstjärnan Dwayne ”The Rock” Johnson.

Efter att opinionsundersökningen publicerades hörde flera partier av sig till Johnson för att se om han hade ett intresse av att ställa upp i ett amerikanskt presidentval. Det berättar han i premiäravsnittet av komikern Trevor Noahs nya podd ”What now?”.

I programmet säger Johnson att han blev överväldigad av opinionsundersökningen och att partierna uppvaktade honom i slutet av förra året.

– Det kom från ingenstans. Det var den ena efter den andra, och de tog upp den där opinionsundersökningen.

Partierna hade enligt Johnson även gjort sin egen research, som visade att han skulle kunna utmana om titeln som världens mäktigaste person om han skulle ställa upp.

– Det var väldigt surrealistiskt eftersom det aldrig har varit mitt mål. Mitt mål har aldrig varit att hålla på med politik. Faktum är att det är mycket med politik som jag hatar, säger han i podden.

Dwayne Johnsons potentiella politiska karriär sattes i fokus i hans tv-serie ”Young Rock”, som sändes från 2021 fram till i vintras. Serien handlar bland annat om att han ställer upp som presidentkandidat år 2032.

I en intervju med NBC samma år sade Johnson att han skulle kunna tänka sig att ställa upp ”om det är det folket vill”.

I Trevor Noahs podd berättar han att han tackade nej till partiernas inviter eftersom han inte vill vara ifrån sin familj – men han stänger inte dörren helt.

– Om det i slutändan är det folket vill ha… självklart skulle jag överväga det.

Läs mer:

Museum gör om vaxdocka av ”The Rock” efter kritik

”Vaiana” blir spelfilm med Dwayne Johnson

Du kanske också gillar