Hem Underhållning Paulina ”Paow” Danielssons hämnd på exet – ringde polisen

Paulina ”Paow” Danielssons hämnd på exet – ringde polisen

förbi admin
0 kommentar

Det var i juni som influencern Paulina ”Paow” Danielsson, 28, berättade att det var slut mellan henne och kärleken Alexander Zobel, 28. 

Kärleksrelationen tog plötsligt slut, efter att expojkvännen reste till Cannes i Frankrike med sina vänner – en resa som Paulina Danielsson inte fick följa med på.

På kompisen Josefin Ottossons Youtubekanal gör influencerduon en lek, ”Svara eller svälj”. Under leken ska profilerna svara på frågor, och när de inte vill svara får de i stället ta en klunk vodka. 

Under leken avslöjar Paulina bland annat att hon knappt haft någon kontakt med sin expojkvän.

– Han svarade inte på fyra dagar, och dumpade mig via telefon, efter det har han inte hört av sig en enda gång, berättar hon.

Paows hämnd: ”Sa att det var droger där”

Men det är inte bara detaljer ur det senaste förhållandet som realityprofilen berättar om. En av frågorna som Josefin läser upp är: ”Vad är det värsta ni gjort mot ett ex?”.

– Jag var inte så snäll mot mitt ex, inleder Paulina, och poängterar samtidigt att historien handlar om en pojkvän som ingen kommer ihåg.

Hon fortsätter berätta att hon dumpade en kille som ville ha tillbaka henne. 

– Sedan låg han med en av mina bästa tjejkompisar. Och han bjöd inte mig på en nyårsfest, och han var ju kompis med alla mina kompisar, så jag ringde dit polisen, berättar hon och fortsätter:

– Jag stängde ner festen innan tolvslaget. Jag ringde och sa att det var droger där.

Du kanske också gillar