Hem Underhållning Pernilla Wahlgren filmade sin garderob – ser du detaljen för en halv miljon?

Pernilla Wahlgren filmade sin garderob – ser du detaljen för en halv miljon?

förbi admin
0 kommentar

Det är på Instagram som den folkkära artisten Pernilla Wahlgren, 55, gör ett betalt samarbete med skönhetsjätten Lyko.

Pernilla filmar lite i sin walk in closet – och man kan ju minst sagt säga att Pernilla har en imponerande garderob. Klippet visar en del av Pernillas väskor, och hennes samling kan få vem som helst att bli av grön av avund…

Precis som sin dotter Bianca Ingrosso så är Pernilla särskilt svag för det franska modehuset Chanel. Bianca har bland annat en vit ryggsäck i läder från Chanel och en annan vit Chanel-väska, som hon visat upp på Instagram.

Så, vi förstår nog verkligen varifrån Bianca har fått sin kärlek för Chanel ifrån. Pernilla har nämligen ett helt gäng av väskor från Chanel i sin walk in closet.

Tar vi en närmare titt så handlar det om – vad vi kan se med blotta ögat – över nio väskor från Chanel.

Pernilla Wahlgren på Kristallen-galan med en blå Chanel. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernillas beige Chanel-väska i en lite större modell kostar ungefär 150 000 kronor på andrahands marknaden. Hon har även en mindre väska i turkost som kostar drygt 100 000 kronor. 

Bukowskis skyltar med en Chanel-väska som ska säljas på auktion. Bildkälla: Per Larsson/ TT Bild

Den rosa i tweed går loss på ungefär 60 000 kronor. Pernillas burgrundyfärgade Chanel är en riktig dyrgrip den med, den kostar från 60 000 kronor men det finns även varianter på begagnatmarknaden för över 100 000 kronor.

Pernilla Wahlgren bjuder på en inblick i sin garderob…Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Ett av Pernillas senare köp ser ut att vara den färgstarka väskan i modellen Deauville från Chanel. I rosa kalvläder och med kulörta bokstäver så är väskan ett kanonköp för den med en excentrisk smak – något som Pernilla tidigare visat prov på att hon har.

Utöver att väskan ska falla dig i smaken ska du också ha över 100 000 kronor på kontot, för det är vad den just nu kostar på Farfetch.

Bianca Ingrosso har tidigare visat några av Pernillas väskor på Instagram. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Exakt hur mycket Pernillas imponerande samling Chanel-väskor kostar vet vi inte exakt, men om vi räknar med att varje väska kostar 80 000 kronor så rör det sig om väskor för ungefär 720 000 kronor.

Utöver Chanel-väskorna så har Pernilla även läckra väskor från modehus som Valentino, Christian Dior och Gucci. Och Pernillas följare är också impade över hennes väskor..

Pernilla Wahlgrens följare är imponerade av hennes väskor. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Du kanske också gillar