Hem Underhållning Pernilla Wahlgrens första ord om Niclas nya kärlek Rebecca Hjelt

Pernilla Wahlgrens första ord om Niclas nya kärlek Rebecca Hjelt

förbi admin
0 kommentar

Niclas Wahlgren, 57, jobbar till vardags med sin pt-tjänst online och just nu är han också aktuell i det tuffa programmet ”Kompani Svan” – där ett gäng svenska kändisar ger sig ut på boot camp med den svenska militären. Där coachas de av Gunde Svan och Mikael Tornving.

– Mina närmaste brukar fråga om jag hade kul, och jag brukar svara att det fanns ingenting som var kul med det där. Skulle jag göra om det? Aldrig i livet. Ångrar jag att jag gjorde det? Aldrig i livet det heller, berättade han för Expressen Nöje i början av oktober. 

Men det är inte bara i karriären som det rör på sig. I samma intervju berättade Niclas Wahlgren också att han hittat kärleken i träningsprofilen Rebecca Hjelt, 35.

– Det är inte något nytt, det är heller inte något jättegammalt. Däremot är det någonting väldigt vackert och fint och ja, det är min flickvän, sa han och fortsatte:

– Det är fantastiskt, jag är väldigt, väldigt lycklig.

Wahlgrens bilder från semestern

Nu står det klart att Rebecca Hjelt också har träffat Pernilla Wahlgren, 54, i Marbella. 

Systern har nämligen delat med sig av flera bilder på Instagram där de myser i hennes nya hus. 

”Finbesök för första gången av brorsan och Rebecca ger massa härlig energi – trots att solen lös lite med sin frånvaro just i dag”, skriver hon och forstätter: 

”Det är också det här jag älskar med att landa här i ‘Casa Piña’. Att bara kunna vara, ta en promenad, njuta av långa frukostar, laga mat hemma och ligga i soffan och kolla på film medan min kärlek kliar mig under fötterna”. 

https://www.instagram.com/p/Ck_uFxWrE19/?utm_source=ig_web_copy_link

Pernillas ursäkt till Bianca i tv:

Du kanske också gillar