Hem Underhållning Pete Davidson är redo att bli pappa

Pete Davidson är redo att bli pappa

förbi admin
0 kommentar

Pete Davidson berättar i en intervju att det är hans “dröm” att bli pappa: “Det är i stort sett det jag förbereder mig för nu”, säger komikern.

Foto: Instagram @kimkardashian

Pete Davidson drömmer om att bli pappa, det berättar han i en intervju med Kevin Hart:

“Min absoluta favoritgrej, som jag fortfarande inte uppnått, är att jag vill ha ett barn… det är, typ, min dröm”, säger Davidson i ett klipp och fortsätter:

“Det är, typ, supersmörigt… det hade varit så kul. Att klä upp den lille killen. Jag är bara så spänd på det kapitlet…. det är i stort sett det jag förbereder mig för nu, att försöka vara en så bra kille som möjligt, utvecklas, och förbättras, så att när det händer, är det bara enklare.”

Kim hintade om att vilja ha fler barn

Davidson är tillsammans med Kim Kardashian som har fyra barn tillsammans med sitt ex, Kanye West. Realitystjärnan har inte uttalat sig om huruvida hon vill ha fler barn, men i en intervju med Access i april hintade Kim om att hon inte var emot idén:

När familjen Kardashian/Jenner lekte en lek där de fick svara på olika frågor om sig själva ombads de peka ut den familjemedlem som hade störst sannolikhet att få lika många barn som Kris Jenner.

Kim svarade då att det var antingen hon själv eller Kourtney som hade störst sannolikhet att följa i mamma Kris fotspår och skaffa sex barn.

Källa: Bustle

Du kanske också gillar