Hem Underhållning Prins Harry kan återvända: ”Med eller utan Meghan”

Prins Harry kan återvända: ”Med eller utan Meghan”

förbi admin
0 kommentar

Prins Harry och hertiginnan Meghan gjorde sorti från det brittiska kungahuset för två år sedan och lämnade titlarna i Storbritannien för ett liv i soliga Kalifornien.

Där har de skapat rabalder genom uppmärksammade intervjuer med Oprah, skrivit kontrakt med Netflix och medverkat i diverse filantropiska ändamål.

Prins Harry kan återvända

Trots att flytten över Atlanten skapat viss osämja i familjen finns möjligheten fortfarande att prins Harry flyttar hem för nya roller i kungahuset, det menar prinsens tidigare säkerhetsansvarige vid polisen Ken Wharfe.

– Jag tror att han kommer återvända i någon form, för att ingå i hans fars (prins Charles, reds. anm.) planer för en åtstramad monarki, inom det kommande decenniet kommer det att ske, säger Wharfe i podden ”Pod save the Queen”, enligt The Sun.

– Känslan är att han återvänder i en ny roll, med eller utan Meghan är svårt att svara på, fortsätter han.

Oklart hur han sköter välgörenhet

Wharfe grundar sitt uttalande på att han har svårt att se prinsparet bo i Kalifornien förevigt.

– Han är inte som en fisk på torra land där borta. Han har sina välgörenhetsprojekt, Netflix-kopplingar och andra företag som vi inte riktigt vet var de är på väg, säger Wharfe.

– Framför allt hans engagemang i välgörenhet för krigsveteraner har jag ingen aning om hur han kan driva från andra sidan Atlanten, fortsätter Wharfe.

Prinsarnas kyliga återförening under jubileet

Du kanske också gillar