Hem Underhållning Prinsessan Madeleine fyller 40 år idag – firar med familjen i Florida

Prinsessan Madeleine fyller 40 år idag – firar med familjen i Florida

förbi admin
0 kommentar

Idag, 10 juni, fyller prinsessan Madeleine 40 år! Hur prinsessan tänkt fira dagen har länge varit hemligt – men nu rapporterar Svensk Dam om var firandet kommer äga rum.

Foto: Linda Broström

Idag, den 10 juni, fyller prinsessan Madeleine 40 år. Under en längre tid har det inte varit känt hur Madeleine, som är bosatt i Florida i USA, skulle fira dagen – förutom att firandet skulle vara privat.

På Instagram skriver hovet att prinsessan har valt att fira den stora dagen med sin familj i USA. Firandet med kungafamiljen kommer ske när hon kommer till Sverige i slutet av juni.

Inget officiellt firande

Detta innebär att det inte blir något officiellt firande för prinsessan, som är hertiginna av Hälsingland och Gästrikland:

“Nej, det stämmer”, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam. “Men vi kommer att uppmärksamma hennes födelsedag på sedvanligt sätt under morgondagen, med en bild på hovets hemsida.”

Den som ändå vill gratulera prinsessan på 40-årsdagen kan göra detta via Kungahusets eller prinsessans sociala kanaler. Dessutom har hovet en kontaktfunktion på sin nya hemsida där man kan skriva en hälsning, berättar Thorgren.

Här nedan hittar du några av våra favoritbilder på prinsessan Madeleine genom åren!

Du kanske också gillar